News

Alexandra Măceşanu, trecută în catalog pentru noul an şcolar. Directorul instituţiei: “Nu îmi vine să cred”

09.09.2019 | 14:59
Alexandra Măceşanu trecută în catalog. Sursa foto: antena3.ro

Alexandra Măceşanu a fost trecută în catalog pentru noul an şcolar, iar colegii și profesorii se roagă pentru o minune. Mai mult, colegii i-au păstrat locul în bancă fetei de 15 ani, pe care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o și i-a ars corpul într-un butoi.

Alexandra Măceşanu, trecută în catalog pentru noul an şcolar

Directorul liceului „Mihai Viteazul” din Caracal a spus că eleva a fost trecută în catalog deoarece autoritățile nu au transmis niciun comunicat oficial legat de moartea fetei, așa că există șansa ca fata să se întoarcă.

„Alexandra este eleva noastră, pentru că nu avem ceva oficial. Nu putem spune că nu mai este pentru că nu avem ceva oficial din parte autorităţilor. În acest moment ea este dată dispărută, dar noi i-am păstrat locul ei în bancă. Colegii ei o aşteaptă.

Alexandra Măceşanu trecută în catalog
Alexandra Măceşanu trecută în catalog. Sursa foto: cancan.ro

”Mi-aş dori ca în cazul ei să se întâmple o minune dumnezeiască”

Azi am fost în clasa unde învăţa Alexandra şi colegii ei erau atât de frumoşi! M-au impresionat şi mi-aş dori ca în cazul ei să se întâmple o minune dumnezeiască şi să fie iar printre noi”, a declarat Valentina Ciulavu, managerul Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal.

Directorul a povestit ce a făcut imediat cum a auzit de dispariția fetei. „Atunci când am aflat că Alexandra a dispărut, nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat aşa ceva cu un copil al şcolii noastre. M-am dus direct la catalog şi am văzut că absolvise clasa a 9-a cu medie peste 9 şi am zis clar că nu este vorba de un copil cu alte preocupări. Nu îmi vine să cred nici azi că Alexandra nu este cu noi”, a adăugat directorul, potrivit mediafax.ro.

Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că a ucis-o și a incinerat-o pe Alexandra Măceșanu, însă a mai recunoscut că a ucis-o și pe Luiza Melencu, o fată de 18 ani. Procurorii înceracă de mai bine de o lună să caute probe care să susțină declarația lui Gheorghe Dincă.