Life

Alexandra și Marinescu de la Puterea dragostei, trimiși în Republica Dominicană de Kanal D! Anunțul producătorilor

06.04.2021 | 13:32
Alexandra si Marinescu de la Puterea dragostei trimisi in Republica Dominicana de Kanal D Anuntul producatorilor
Alexandra și Marinescu de la Puterea dragostei vor petrece o săptămână în Republica Dominicană. Foto: Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Doi dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea dragostei și-au făcut bagajele! Nu, nu pleacă din emisiune, ci se duc într-o vacanță, iar asta a provocat destul de multă agitație în rândul colegilor lor.

Alexandra și Marinescu au deja bagajele pregătite pentru aventura care îi așteaptă. Cei doi vor lipsi timp de o săptămână din casă.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca, Marinescu și Alexandra s-au au avut un schimb dur de replici cu ceilalți concurenți. Alexandra l-a asigurat pe Cristi Comănici că va intra prin videocall doar ca să îl vadă cum plânge, iar Marinescu susținea că băiieții sunt invidioși pe ei doi pentru că nu vor merge în vacanță cu ei.

Alexandra și Marinescu de la Puterea dragostei, vacanță în Dominicanî

Cei doi vor merge nici mai mult nici mai puțin decât în Republica Dominicană, țara unde se filmează Survivor România, la un resort de lux, după cum a anunțat chiar Cristi Marinescu.

ADVERTISEMENT

Alexandra și Cristi vor avea ocazia să petreacă o săptămână de vis pe plajele din Dominicană și vor vizita platourile de filmare de la Survivor România, excursia fiind organizată evident de Kanal D.

Producătorii au precizat că Alexandra și Marinescu nu vor dormi în același pat acolo unde vor fi cazați, așa cum se așteptau multi, și vor fi însoțiți peste tot de o echipă a emisiunii, deci nu își vor putea face de tot de cap.

ADVERTISEMENT

Se va înfiripa ceva între cei doi?

Cei doi concurenți s-au despărțit deja de restul casei din Istanbul și, în ciuda discuțiilor în contradictoriu, și-au dat mâna și s-au îmbrățișat, susținând că le va fi dor de ei.

Această vacanță nu le-a picat tocmai bine Mariei și lui Codruț, perechile celor doi concurenți, care au fost destul de deranjați după ce au aflat că partenerii cu care au încercat să aibă o relație la Puterea dragostei vor petrece o săptămână împreună la mii de kilometri depărtare de Turcia.

ADVERTISEMENT

Se va înfiripa ceva între Alexandra și Marinescu pe plajele însorite ale Republicii Dominicane? Există șanse să se întoarcă de acolo un cuplu? Rămâne de văzut!

 

 

ADVERTISEMENT