Life

Alexandra, mesaj subtil la adresa lui Sebastian Chitoșcă. Ce a postat pe rețelele sociale

Alexandra a postat un mesaj subtil la adresa lui Sebastian Chitoșcă, la câteva săptămâni după despărțire.
25.10.2021 | 12:16
Alexandra mesaj subtil la adresa lui Sebastian Chitosca Ce a postat pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a postat un mesaj subtil la adresa fostului concurent de la Survivor România. Cei doi s-au despărțit la câteva luni după ce sportivul s-a întors din Republica Dominicană.

Deși fostul jucător de fotbal era convins că se va întoarce acasă pentru a-și repara greșelile, mariajul său cu Alexandra s-a destrămat. Mai mult, tânăra a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

ADVERTISEMENT

Au apărut chiar și zvonuri cum că Alexandra s-ar fi cuplat cu Zannidache, artistul fiind foarte bun prieten cu Sebastian Chitoșcă. Atât Sebi, cât și fosta lui parteneră au pus capăt acestor speculații. 

Alexandra, mesaj subtil la adresa lui Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă trece printr-o perioadă dificilă după ce el și partenera sa de viață s-au separat.

ADVERTISEMENT

Tânărul a primit un ordin de restricție și nu mai are voie să se apropie de Alexandra la mai puțin de 20 de metri.  În caz contrar, fostul Faimos de la Survivor România riscă o amendă uriașă sau chiar închisoarea.

Alexandra a postat, pe rețelele sociale, un mesaj subtil la adresa lui Sebastian Chitoșcă. Tânăra a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastory, iar internauții au profitat și au întrebat-o diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Soția lui Sebi Chitoșcă este foarte activă pe Instagram, acolo unde are deja peste 20 de mii de urmăritori. Aceasta este foarte sinceră cu fanii și le răspunde la întrebări.

Unul dintre internauți a întrebat-o care este citatul ei preferat. „Cel ce zâmbește, în loc să urle, este întotdeauna cel mai puternic”, a fost răspunsul ei, dând de înțeles că îi este adresat lui Sebastian.

ADVERTISEMENT

Se pare că Alexandra reușește mereu să fie optimistă, chiar dacă are parte de momente grele în viață, așa cum se întâmplă acum, după ce s-a despărțit de soțul ei.

Alexandra, fosta lui Sebastian Chitoșcă
Alexandra, mesaj subtil la adresa lui Sebastian Chitoșcă. Sursa foto: Instagram

Sebastian Chitoșcă, devastat după despărțirea de soție

La puțin timp după ce a revenit de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă a avut parte de o mare lovitură. El și soția lui s-au separat, iar fostul Faimos a revenit în România.

Alexandra a cerut chiar ajutorul Poliției din Germania pentru a obține un ordin de restricție împotriva lui Sebi. Tânăra ar fi avut dovezi concludente, pe care le-a arătat oamenilor legii, reușind astfel să obțină ordinul. Aceasta le-ar fi arătat polițiștilor poze cu ea, vânătă, de acum șapte ani.

În cadrul emisiunii Teo Show, Sebi a recunoscut că și-a lovit soția la acel moment, însă susține că nu a mai avut astfel de greșeli de atunci.

Deși fostul fotbalist este distrus după despărțire, situația este cu totul alta pentru fosta parteneră. Alexandra a revenit la numele de dinainte de căsătorie, Tudor, și nu mai vrea să mai aibă vreo legătură cu Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT