ADVERTISEMENT
Life

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei au trăit o adevărată dramă: „M-am simțit vinovată pentru moartea lui”

Autor: Bogdan Solomon | 26.09.2020 | 22:38
Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei au trăit o adevărată dramă: „M-am simțit vinovată pentru moartea lui”
Alexandra și Adriana au trăit o dramă care le-a marcat copilăria. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă ajunge mai mereu la un pas de eliminare, Adriana este convinsă că va reuși să dejoace toate planurile celorlalți concurenți și să devină o favorită certă pentru marele premiu de la Puterea Dragostei. Asta pentru că sora Alexandra îi este alături în permanență și are grijă ca rivalii să nu își atingă scopul.

ADVERTISEMENT

La ce greutăți au fost nevoie să îndure încă din copilărie, nu trebuie să ne mire că răutățile celor din casă aproape că nici nu le mai ating. Dacă v-am făcut curioși, ei bine, aflați că momentul cu adevărat emoționant al ediției de sâmbătă le-a avut în prim-plan chiar pe ele.

Încurajate de mărturiile lui George, fetele și-au deschis sufletul în fața telespectatorilor și au rememorat un episod care le va urmări pentru tot restul vieții. Așa am aflat că tatăl lor s-a stins din viață fulgerător, pe când Adriana avea doar opt anișori.

ADVERTISEMENT

Drama surorilor de la Puterea Dragostei. Și-au pierdut tatăl la vârste fragede

Când tata a murit, ea era mică, avea opt ani. Ea nu a arealizat atât de mult pierderea. A trecut mai ușor peste, noi astea mai mari am trecut mai greu, cel puțin eu, pentru că o foarte lungă perioadă din viața mea m-am simțit vinovată pentru moartea.

Situația a fost de așa natură încât în momentul în care s-a întâmplat lucurul ăsta, de fapt înainte de a se întâmpla, noi am rămas fără lumină în casă.

ADVERTISEMENT

Tata, nu știu ce a gândit el, s-a gândit că este din cauza unui stâlp și s-a dus acolo, s-a uitat și ei eram lângă el și m-a trimis să-i aduc patentul să se urce pe stâlp.

Și a urcat acolo pe stâlp în capul meu era: gata, cade. Și nu am terminat de spus cuvintele astea și l-am văzut jos. Eram și eu și Adriana și cealaltă soră.

ADVERTISEMENT

Eu eram peste tot cu el. Oriunde era el. Eu eram băiatul lui. Eu nu eram considerată fata lui.

Au fost momente în viața noastră în care a trebuit să muncim în genunchi”, a dezvăluit Alexandra, în timp ce sora sa era copleșită de emoții și cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!