Life

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei, concurente într-o emisiune de la Antena 1. Imagini incredibile cu cele două surori

04.08.2020 | 22:57
Alexandra si Adriana de la Puterea Dragostei concurente intro emisiune de la Antena 1 Imagini incredibile cu cele doua surori
Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei, concurente într-o emisiune de la Antena 1. Imagini incredibile cu cele două surori. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandra și Adriana Cărare sunt surorile concurente din emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” care au plecat în Turcia în căutarea sufletului pereche, dar surpriză, tinerele apar și într-un show difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Cine a fost curios să vadă prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” prezentată de Liviu Vârciu le-a putut observa pe cele două surori din Vaslui. Alexandra (26 de ani), mamă a unui copil, și sora sa mai mică, Adriana (23 de ani) sunt în căutarea iubirii de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Tinerele se numără printre primele 20 de concurente care au pornit la drum în găsirea partenerului ideal. Având în vedere că emisiunea de la Antena 1 este una filmată de ceva vreme am putea trage concluzia că surorile Cărare nu și-au găsit parteneri, lucru pe care-l așteaptă de la show-ul de la Kanal D.

Surorile de la Puterea Dragostei, concurente într-un show de la Antena 1

Emisiunea prezentată de carismaticul Liviu Vârciu merge pe ideea unor întâlniri provocatoare și pline de surprize în care concurentele au în fața lor mai mulți potențiali parteneri. Fiecare fată știe cum vrea să arate bărbatul lângă care vor să înceapă o relație de dragoste, prezentatorul fiind cel care le va ajuta.

ADVERTISEMENT

Totul ține, însă, de chimia pe care concurentele ajung să o simtă pentru unul dintre potențialii parteneri. Așa se face că la final, dacă simt că și-au găsit sufletul pereche, trebuie să spună clar și răspicat „Rămân cu tine!”

Având în vedere că surorile Cărare sunt concurente acum într-un alt show de dating am putea spune că fetele nu și-au găsit bărbatul ideal și speră să-l întâlnească în emisiunea de la Kanal D prezentată de nimeni alta decât fosta finalistă „Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu.

ADVERTISEMENT

Ce bărbați caută cele două surori din Vaslui la Puterea Dragostei

Alexandra s-a înscris în emisiunea de la Kanal D cu gânduri foarte mari. Tânăra își dorește enorm să se căsătorească și spune că are deja pregătită rochia de mireasă. Tânăra mămică a declarat că nu trece și nu va accepta niciodată într-o relație de dragoste minciuna.

Pe de altă parte, sora mai mică, Adriana, se gândește mai mult la aspectul fizic decât la calitățile pe care să le aibă bărbatul de lângă ea. Concurenta de la Kanal D ar vrea ca partenerul să fie înalt, frumos, brunet și bine lucrat.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 23 de ani a ținut să sublinieze faptul că nu-i plac absolut deloc bărbații blonzi. Cât despre caracterul pe care trebuie să-l aibă partenerul ideal aceasta a mărturisi că-și dorește un bărbat care știe ce vrea de la viață și care să aibă încredere în ea.

 

ADVERTISEMENT