Life

Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit. Regina Tik-Tok-ului a dezvăluit motivul

15.12.2020 | 22:19
Alexandra si Ionut Bodi sau despartit Regina TikTokului a dezvaluit motivul
ADVERTISEMENT

Alexandra și Ionuț Bodi, supranumiți Regina și Regele Tik-Tok-ului, au pus punct poveștii lor de dragoste, tânăra dezvăluind care este motivul pentru care drumurilor lor s-au separat, dând vina pe un lucru extrem de neașteptat. 

Personajele din județul Mureș au ajuns să fie cunoscute după ce au postat mai multe filmulețe cu ei dansând și cântându-și iubirea pe note de manele, femeia traversând în momentul de față o perioadă dificilă după ce soțul a plecat de acasă.

ADVERTISEMENT

Gospodina le-a spus fanilor de pe celebra rețea de socializare că bărbatul a plecat la Moldova, rămânând singură în prag de sărbători. Alexandra Bodi și-a cerut scuze fanilor, cerându-le acestora să nu o mai promoveze în mediul online.

Alexandra și Ionuț Bodi, decizie surprinzătoare. Regina și regele Tik-Tok-ului s-au separat

Supărată pe decizia luată de partenerul ei de viață, tânăra din Mureș a mărturisit nu știe ce se întâmplă cu soțul ei, care din păcate, nici măcar nu-i mai răspunde la telefon. Alexandra Bodi a ținut să adauge că Ionuț a început să asculte de „lume”, acesta fiind motivul separării.

ADVERTISEMENT

„Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova!

Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a spus tânăra într-un video postat pe Tik-Tok, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânăra a dat vina pe hateri pentru despărțirea neașteptată dintre ea și Ionuț Bodi. Regina Tik-Tok-ului susține că poate sta și singură, mai ales că are un copil pe care trebuie să-l crească și să-l educe indiferent de situația în care se află.

„Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok!

ADVERTISEMENT

Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a completat Alexandra Bodi într-o altă filmare de pe renumita rețea de socializare.

ADVERTISEMENT