Life

Alexandra și Marinescu, adevărul nespus despre Puterea dragostei. Ce nu s-a văzut deloc pe micul ecran

Alexandra și Marinescu, câștigătorii Puterea dragostei sezonul 3, au vorbit despre experiența pe care au trăit-o în reality-show-ul filmat în Istanbul.
06.09.2021 | 17:09
Alexandra si Marinescu adevarul nespus despre Puterea dragostei Ce nu sa vazut deloc pe micul ecran
ADVERTISEMENT

Alexandra și Marinescu au făcut o serie de dezvăluiri despre Puterea dragostei, show care le-a adus în buzunare marele premiu de 10.000 de euro.

Cei doi concurenți care au ajuns inamici spre finalul show-ului, au lămurit disensiunile apărute între ei. Alexandra l-a acuzat la Teo Show pe Cristi că a încercat să se cupleze cu ea doar de dragul emisiunii, lucru pe care acesta l-a negat cu vehemență.

ADVERTISEMENT

Marinescu i-a spus blondinei că este o invenție și că niciodată nu a privit-o cu alți ochi în cadrul competiției, deși la un moment dat cei doi au dezvoltat o prietenie destul de frumoasă.

Alexandra și Marinescu, lucruri nespuse despre Puterea dragostei

Alexandra a dezvăluit câteva lucruri care nu s-au văzut pe micile ecrane. Câștigătoarea Puterea dragostei a mărturisit că a trăit fiecare moment și că se consuma pe bune, nu doar de dragul ratingului.

ADVERTISEMENT

Concursul a afectat-o atât de puternic încât a vrut să plece de nenumărate ori. Au fost săptămâni în care a dormit o oră sau două pe noapte. La un moment dat a simțit că nu mai putea face față reality-show-ului, însă echipa de producție și Cristina Mihaela Dorobanțu au reușit s-o convinge să rămână.

„Se acumulau toate. Toți concurenții erau împotriva mea. Erau lucruri neadevărate. Erau multe persoane rele care voiau să mă vadă jos și asta m-a motivat. 

ADVERTISEMENT

De la începutul competiției au fost majoritatea băieților. După a venit Nicos cu lucruri inventate despre fetița mea și despre mine, cum sunt eu ca mamă. Nu am mai putut să îl suport după aceea”, a spus Alexandra la Teo Show despre parcursul ei în emisiune.

alexandra marinescu puterea dragostei
Alexandra și Marinescu de la Puterea dragostei, în platoul Teo Show. Foto: Kanal D

„Nu mai am încredere în nimeni”

Marinescu a spus că acest show l-a schimbat foarte tare. Iubitul Mariei susține că pentru el a fost ca și cum ar fi făcut armata, căci în casa din Istanbul a realizat că nu trebuie să aibă încredere în oricine.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mi-am dat seama până la momentul actual în ce măsură s-a schimbat viața mea. În casă, foarte mulți au vrut să mă influențeze.

La momentul actual, când ies din casă nu mai am încredere în nimeni. De fapt, nu că nu am încredere, îmi pun mai multe întrebări în privința unei persoane”, a mărturisit bărbatul.

 

ADVERTISEMENT