Life

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a spus adevărul. Vrea să devină mamă după ce va divorța

Alexandra și-a anunțat prietenii de pe contul de socializare că vrea să devină mămică. Se va întâmpla după ce va divorța de fostul concurent de la Survivor România.
15.10.2021 | 12:33
Alexandra sotia lui Sebastian Chitosca a spus adevarul Vrea sa devina mama dupa ce va divorta
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a spus adevărul. Vrea să devină mamă după ce va divorța. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă și Alexandra și-au spus adio și au anunțat că vor divorța. Asta după ce în urmă cu câteva luni declarau că își doresc să devină părinți.

Alexandra nu a renunțat la acest gând. Aceasta a dezvăluit că este decisă să devină mamă atunci când va fi momentul.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, soția lui Sebastian Chitoșcă nu a vrut să dea niciun detaliu despre despărțirea de fostul fotbalist.

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a spus adevărul. Vrea să devină mamă după ce va divorța

Alexandra este decisă să-și refacă viața după ce va divorța. Aceasta le-a dezvăluit fanilor că nu a renunțat la ideea de a deveni mamă, dar totul se va întâmpla atunci când va fi momentul. Un fan a întrebat-o dacă vrea să aibă copii, iar blondina a răspuns imediat.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranță”, a scris Alexandra pe Instagram.

Tânăra nu a dorit să facă deocamdată declarații despre despărțirea de soțul ei. Și-a anunțat totuși urmăritorii că se simte bine și încearcă să treacă cât mai repede peste toate momentele neplăcute cauzate de despărțire.

“Acum sunt mai bine. Sunt o persoană pozitivă, încerc să găsesc ceva bun în fiecare întâmplare grea din viața mea! Majoritatea întrebărilor sunt despre acest subiect. Din respect pentru cei 7 ani împreună, eu nu voi vorbi nimic în mediul online!”, a spus Alexandra pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Mesajul Alexandrei
Mesajul Alexandrei

Blondina a decis să-și schimbe și numele chiar dacă divorțul nu s-a încheiat. Aceasta folosește pentru conturile de socializare numele Tudor, cel pe care îl purta înaintea căsătoriei.

Ce spune Sebastian Chitoșcă despre Alexandra

Alexandra și Sebastian Chitoșcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șapte ani. Blondina povestea în trecut că au decis să se căsătorească după ce ea a pierdut o sarcină.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor recunoștea că au mai existat unele neînțelegeri între ei și înainte, dar mereu au trecut împreună peste orice. După întoarcerea lui Sebastian de la Survivor lucrurile s-au schimbat între cei doi.

Fotbalistul s-a întors în România, în timp ce Alexandra a rămas în Germania.

“Ea a continuat demersurile pentru a se asigura că nu o să mai dea ochii cu mine niciodată. Îi este și rușine să mai vorbească cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influențe. Ea nici nu știe limba, a fost dusă acolo de oameni care știu ce-au de făcut”, a povestit Sebastian Chitoșcă la Teo Show. 

ADVERTISEMENT