Life

Alexandra Stan a dezvăluit cum se îngrijește. Care sunt secretele frumoasei blondine

Alexandra Stan a vorbit despre secretele tenului perfect. Pe ce se bazează artista și care sunt aspectele de care ține cont.
06.10.2022 | 21:11
Alexandra Stan a dezvaluit cum se ingrijeste Care sunt secretele frumoasei blondine
Alexandra Stan, despre secretele tenului perfect. Pe ce se bazează artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit cum se îngrijește. Care sunt secretele frumoasei blondine, care de fiecare dată când apare pe sticlă sau evenimente mondene este provocatoare și scoasă ca din cutie. În timpul liber are altă rutină.

Alexandra Stan, despre secretele tenului perfect. Pe ce se bazează artista

Alexandra Stan are câteva secrete pentru un ten perfect, luminos și fără imperfecțiuni. Vedeta nu este adepta machiajului excesiv când nu are filmări și proiecte pentru că adoră să-și lase pielea să repire în voie.

ADVERTISEMENT

Se hidratează foarte bine și mănâncă echilibrat. Fructele și legumele nu lipsesc din meniul cântăreței, care este de părere că frumusețea vine din interior. Blondina spune că operațiile estetice sunt pe ultimul plan în cazul său.

„Uneori mă simt foarte bine în pielea mea, alteori găsesc, ca orice femeie, tot felul de defecte. Încerc să mă hidratez foarte mult, să nu mă machiez mult, iar în ultimii ani am încercat să nu mă machiez atât de mult.

ADVERTISEMENT

Machiatul îmbătrânește foarte mult. Folosesc make-up doar când am proiecte, filmări sau întâlniri importante, dar în 80% din timp nu mă machiez, nu folosesc nici măcar BB cream, folosesc crema cu SPF.

Las pielea să respire, beau multa apă, și mâncatul este important, fructele și legumele nu trebuie să lipsească, pentru că ajută mult. Frumusețea chiar vine și din interior, dar trebuie să ne și îngrijim, pentru că nu putem să sfidam legea gravitației și vârstă.

ADVERTISEMENT

Există tot felul de tratamente și terapii care te ajută să-ți tii pielea tânără și nu cred că e nevoie să apelezi la operații estetice”, a declarat Alexandra Stan, conform spynews.ro.

Alexandra Stan, de la om la personaj

Alexandra Stan creează în social media o imagine care nu este aceeași și în realitate. Fosta concurentă de la Survivor România și-a creat un personaj care o prinde foarte bine, deși nu toată lumea apreciază pozele sale provocatoare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața susține că în realitate este cu totul alt om și i-a sfătuit pe oameni să nu mai ia de bună, de fiecare dată, imaginea pe care o afișează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT