Life

Alexandra Stan a stârnit controverse din cauza unei fotografii care dezvăluie prea mult. “Nu ești sănătoasă”

Alexandra Stan a postat pe rețelele de socializare o fotografie extrem de sexy. Unii internauți au felicitat-o imediat, dar au fost și alții care au taxat-o dur.
23.03.2022 | 21:08
Alexandra Stan a starnit controverse din cauza unei fotografii care dezvaluie prea mult Nu esti sanatoasa
Alexandra Stan a stârnit controverse din cauza unei fotografii. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare doar într-un hanorac. Unii fani i-au lăudat imediat silueta, în timp ce alții au criticat-o.

Alexandra Stan a stârnit controverse din cauza unei fotografii care dezvăluie prea mult. “Nu ești sănătoasă”

Fosta concurentă de la Survivor și-a luat prin surprindere o parte dintre fani cu una dintre ultimele fotografii postate. Imaginea este extrem de sexy, dar dezvăluie mai mult decât ar trebui, cred unii, pentru că vedeta purta doar un hanorac. Nu este prima dată când Alexandra Stan postează asemenea poze.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat rapid. Unii au apreciat-o și i-au admirat silueta perfectă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

“Te iubesc pentru că ești tu și nu te ascunzi după perdea cum o fac multe alte persoane publice de la noi, au spus unii dintre utilizatori.

Ce frumusețe ești, ce corp frumos!!! Te iubesc rău!

Ești superbă, iar cine te vede goală e super norocos…, Sexy ?, Ești superbă!???”, i-au transmis unii internauți.

ADVERTISEMENT

Alții în schimb au taxat-o imediat pentru imaginea postată pe Instagram.

“Ferească Dumnezeu, unde nu-i cap, vai de picioare / Vezi că ai uitat să îți iei chiloți pe tine:) /Poză de onlyfans…penibilă!/ Pune niște pantaloni pe tine că răcești? Nu ești cuminte deloc.

Bucăți de carne ați devenit unele / Ești o nebună. Ești horror./ Nu ești sănătoasă, Suferi de lipsă atenție, Penibilă./Pentru poza asta primești unfollow”, sunt câteva dintre comentariile postate.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu, Alexandra Stan a dezvăluit că a avut unele discuții și a vrut să semneze un contract cu o platformă care difuzează conținut pentru adulți.

“Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam și un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat și titlul să fie In bed with Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost așa… am momente când mă îmbrac așa… dar mi se pare că se folosește prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt așa, porno”, a spus aceasta în cadrul podcastului „Aproximativ Discuţii” de la Happy Fish, cu DJ Gojira.

ADVERTISEMENT