Life

Alexandra Stan, apariție surprinzătoare cu noul iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe artistă

05.11.2020 | 17:25
Alexandra Stan aparitie surprinzatoare cu noul iubit Cine este barbatul care a cucerito pe artista
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan nu se mai ascunde și s-a afișat cu noul ei iubit, stârnind curiozitatea tuturor. Fanii s-au întrebat cine este misteriosul bărbat care a cucerit-o pe frumoasa cântăreață

Din cauza dramelor din trecut, artista a preferat să fie discretă și rezervată în declarații cu privire la viața sa amoroasă. Cu toate acestea, într-o lume plină de divorțuri și de despărțiri dramatice, Alexandra Stan trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Recent, celebra cântăreață a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care se afla alături de actualul său iubit. Reacțiile nu au întârziată să apară, semn că fanii se bucură să o vadă fericită pe solistă.

Alexandra Stan, apariție surprinzătoare cu noul iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe artistă

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească, fiind celebră și peste hotare. În urmă cu puțin timp, acesta a anunțat chiar că hit-ul ei, Mr. Saxobeat, este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, având peste 200.000.000 de ascultări.

ADVERTISEMENT

De asemenea, interpreta este foarte activă și în mediul online, unde postează imagini inedite și videoclipuri de senzație, care fac furori printre internauți. Aceasta și-a surprins urmăritorii după ce a postat o fotografie cu noul ei partener, cei doi sărutându-se pasional.

 

View this post on Instagram

 

Ñeho- ñeho @bogdan_pakitooo ?

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Se pare că blondina și-a găsit, în sfârșit, fericirea și a dat uitării experiențele neplăcute din trecut. Tânărul care i-a pus inima pe jar se numește Bogdan Drăghici, iar prietenii vedetei l-au cunoscut deja. Reacțiile nu au întârziat să apară, vedeta fiind asaltată cu mesaje și comentarii din partea susținătorilor.

ADVERTISEMENT

”Oamenii mei favoriți! Vă iubesc/ Ce drăguț!!! ❤️Meriti să fii fericită”, reprezintă doar o parte din comentariile fanilor.

De-a lungul timpului, constănțeanca a suferit din cauza fostelor relații. Dacă pe plan profesional, blondina s-a bucurat de mult succes, pe plan sentimental, aceasta s-a confruntat cu clipe dureroase. Conform spuselor ei, cel mai greu moment a fost despărțirea de Bogdan Stăruială, alături de care Alexandra a avut o relație de patru ani.

ADVERTISEMENT

”Suntem foarte buni prieteni. Ne ştim de 16-17 ani, nu ai cum să nu menţii prietenia. E ca şi cum e familia mea, adică cineva cu care te ştii de atâta timp, chiar dacă am încercat o relaţie şi timp de patru ani a fost totul ok. Relaţia ajunsese într-un punct în care stăteam, lucram tot timpul împreună. Petreceam tot timpul împreună.”, a dezvăluit Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT