Life

Alexandra Stan, concurentă la Survivor România sezonul 2! Ce alte două dive au fost confirmate

22.12.2020 | 17:20
Alexandra Stan concurenta la Survivor Romania sezonul 2 Ce alte doua dive au fost confirmate
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan este prima faimoasă confirmată de la Survivor România! Cântăreața al cărei succes este unul internațional a acceptat provocarea celor de la Kanal D și va da tot ce are mai bun pentru a demonstra că este o supraviețuitoare.

Artista a spus DA marii provocări din Republica Dominicană și va fi colegă cu Costi Ioniță, karatistul Cosmin Stanciu și Cătălin Moroșanu, printre alții.

ADVERTISEMENT

Reality-show-ul va începe în luna ianuarie, după cum deja au dezvăluit câțiva dintre concurenți, iar pentru Alexandra Stan emoțiile au început deja, din prima clipă în care a semnat contractul.

Alexandra Stan, concurentă la Survivor România 2

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit Alexandra, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandra știe deja ce strategie va urma în concurs: nu se va baza pe absolut nimeni și va fi cât se poate de independentă.

„E super important să ai încredere în tine și în propriile forțe, să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”, a mai adăugat artista.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Alexandra Stan, Kanal D a anunțat și participarea cântărețelor Roxana Nemeș și Amna în ediția care începe în 2021.

Noul sezon Survivor România se anunță deja unul de-a dreptul exploziv, după ce ieri au fost confirmate două nume grele din industria muzicală românească: Stan și Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT

Jador și Culiță Sterp vor fi anunțați zilele următoare?

Printre numele vehiculate pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii se numără Jador și Culiță Sterp, amândoi făcând parte tot din echipa celor celebri.

Sezonul trecut al emisiunii a lansat o serie de vedete printre care îi enumerăm pe Emanuel, cel cu care câștigătoarea Elena Ionescu a flirtat destul de mult, de care ar fi și acum extrem de apropiată, și Emy Alupei, care ulterior a participat și în sezonul Bravo, ai stil Celebrities.

Castingul va fi completat în zilele următoare cu noi nume, iar în cazul fetelor sunt așteptate surprize colosale, după ce Alexandra Stan a deschis, oficial, lista doamnelor și domnișoarelor.

 

 

ADVERTISEMENT