Life

Alexandra Stan, cu vergeturile la vedere, după derapajul lui George Buhnici. Ce replică i-a dat vloggerului

Alexandra Stan îi răspunde lui George Buhnici pe măsură după afirmațiile scandaloase ale acestuia. Cântăreața s-a lăsat pozată cu vergeturile la vedere.
25.07.2022 | 18:39
Alexandra Stan cu vergeturile la vedere dupa derapajul lui George Buhnici Ce replica ia dat vloggerului
Alexandra Stan și-a arătat fanilor vergeturile. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

George Buhnici stârnește în continuare reacții din partea persoanelor publice, după ce și-a exprimat disprețul față de femeile cu vergeturi și celulită, de pe plajă și a spus că soția arată ”ca o minoră”. Alexandra Stan i-a răspuns vloggerului printr-o fotografie prin care își arată imperfecțiunile.

Alexandra Stan le-a arătat fanilor că are vergeturi, ca o replică pentru George Buhnici

Alexandra Stan a postat pe Instagram o imaginea cu posteriorul său, prin care și-a uimit fanii. Renumita cântăreață nu s-a sfiit să-și arate vergeturile, spunând că este îndrăgostită, chiar, de ele.

ADVERTISEMENT
Alexandra Stan
Alexandra Stan, cu vergeturile la vedere. Sursa foto: Instagram/Instastory

 

Alexandra Stan a ocolit sala în ultima vreme

De asemenea, artista le-a mărturisit admiratorilor săi că nu a mai fost la sală de ceva timp. Deși nu este mândră de acest lucru, nu vrea să se judece și a transmis tuturor că nu este în regulă să se agreseze fizic sau emoțional pentru cum arată.

Alexandra Stan, totodată, i-a îndemnat pe urmăritorii ei de pe Instagram să meargă la sală sau în parc să facă sport, deoarece este important pentru sănătatea corpului.

ADVERTISEMENT

Solista a subliniat că sportul trebuie îmbinat cu o alimentație sănătoasă, căci fără aceasta nu se pot obține rezultatele dorite. ”Hai să fim cu toții sănătoși”, mai este precizat în mesajul său de pe rețelele de socializare.

”Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta.

ADVERTISEMENT

În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!”, a notat Alexandra Stan pe Instastory.

Între timp, George Buhnici și-a cam șifonat imaginea de când le-a sugerat femeilor cu vergeturi și celulită să meargă la ”săliță”. Vloggerul a intrat și în atenția CNA, iar instituția va analiza pentru prima oară un conținut online. Mai mult, riscă o amendă și din partea CNCD.

ADVERTISEMENT

Printre altele, fostul jurnalist de la Protv a pierdut din contractele de colaborare. BCR și-a anunțat de curând retragerea din parteneriatul cu fostul prezentator de la ”iLikeIT”. George Buhnici a reacționat după controversele iscate, dar nu a prezentat scuze, așa cum mulți se așteptau.

ADVERTISEMENT