Life

Alexandra Stan, cununie civilă într-o locație superbă. Unde s-a căsătorit artista cu soțul ei, Emanuel

Alexandra Stan a oferit câteva detalii despre cununia civilă alături de alesul inimii sale, Emanuel. Frumoasa blondină a spus ”Da” într-o ceremonie care a fost ținută secret.
01.07.2021 | 08:45
Alexandra Stan cununie civila intro locatie superba Unde sa casatorit artista cu sotul ei Emanuel
ADVERTISEMENT

Artista și partenerul ei de viață au semnat actele de căsătorie la Câmpulung, orașul natal al iubitului ei. Cei doi au ales să se căsătorească într-o locație superbă după numai câteva săptămâni de relație.

Fosta concurentă de la Survivor România și Emanuel au devenit o familie pe 24 aprilie, în timp ce cununia religioasă a avut weekend-ul trecut, de data aceasta în orașul de baștină al Alexandrei Stan, Constanța.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, detalii despre cununia civilă. Unde și-a destinul cu Emanuel

Blondina nu și-a dorit să meargă la Primărie, motiv pentru care a ales un loc special unde s-a simțit minunat. Este vorba de o Mănăstire încărcată cu motive etnografice, așa cum au fost și ținutele mirilor.

Alexandra Stan și Emanuel au optat pentru Nămăiești, unde s-au bucurat de o ceremonie încărcată de istorie, emoție și foarte multe trăiri. Doar nașii și familia le-au fost aproape în ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

„Am făcut la Nămăiești, care este un loc superb, unde există chiar și o icoană făcătoare de minuni. Măicuțele de acolo au fost foarte drăguțe că ne-au permis să facem cununia acolo. Chiar ne-au oferit un spațiu și camera respectivă era plină de manechine.

Era, de fapt, un muzeu etnografic, unde se aflau o mulțime de manechine îmbrăcate în ii naționale, în costumul nostru tradițional. Unul dintre costume era chiar vechi din 1700 sau 1800, cea mai veche ie a noastră.

ADVERTISEMENT

A câștigat și premii, a fost chiar premiată atunci când s-a inaugurat Turnul Eiffel. Este un loc plin de istorie și de energie românească, tradițională. 

Măicuțele nu știau cum ne îmbrăcăm noi și nici noi nu știam că vom ajunge într-un muzeu etnografic. Surpriza a fost când, din instinct, ne-am îmbrăcat și noi tot în costume populare.

ADVERTISEMENT

Când am ajuns acolo și ne-au văzut măicuțele, vă dați seama că au fost foarte uimite”, a povestit Alexandra Stan într-un interviu pentru revista VIVA.

Alexandra Stan, semne în ziua cununiei civile cu Emanuel

Cununia civilă este un moment pe care Alexandra Stan nu îl va uita prea curând, nu doar mulțumită locației de suflet, dar și pentru semnele pe care le-a primit de la Divinitate în această zi.

După ce mirii ”s-au asortat” fără să știe cu ținutele din muzeul etnografic, vedeta a mai avut parte de câteva surprize. Una dintre acestea fiind chiar povestea pusă în scenă de manechinele în ii, și anume „Nuntă aleasă”.

Frumoasa cântăreață susține că a primit foarte multe semnale, asta și pentru că de curând a lansat o melodie care poartă denumirea „Aleasa”, așadar povestea de dragoste dintre ea și Emanuel este una de bun augur.

ADVERTISEMENT