Life

Alexandra Stan dă cărțile pe față după eliminarea de la Survivor România. Cum arată cântăreața acum

23.02.2021 | 14:06
Alexandra Stan da cartile pe fata dupa eliminarea de la Survivor Romania Cum arata cantareata acum
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a revenit în țară după ce a fost eliminată de la „Survivor România” 2021 și este hotărâtă să dea cărțile pe față în legătură cu ceilalți concurenți, cei cu care nu a avut relații tocmai bune. 

După ce medicul i-a spus că nu mai este aptă să participe la reality show-ul de la Kanal D din cauza stării de sănătate, Daniel Pavel, gazda emisiunii, a convocat un Consiliu de urgență, unde a anunțat plecarea Alexandrei Stan.

ADVERTISEMENT

Blondina a vorbit sincer despre ce s-a întâmplat în competiție și le- dezvăluit urmăritorilor care este adevărul despre unii dintre participanți.

Alexandra Stan dă cărțile pe față după eliminarea de la Survivor România. Cum arată cântăreața acum

Alexandra Stan s-a întors în România după ce a părăsit competiția sportivă de la Kanal D din cauza problemelor medicale. Cântăreața a fost sinceră cu fanii și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

În timp ce urmărea „Survivor România” de acasă, Alexandra Stan a făcut comentarii la adresa Faimoșilor, echipa din care a făcut parte. Cântăreața din Constanța a recunoscut că bărbații au fost misogini încă de când au început filmările. Totodată, vedeta a spus ce părere are despre unii concurenți, cum ar fi Zanni și Sebastian Chitoșcă.

„Am ajuns acasă, în România. E prima oară când mă uit la TV, la Survivor. E super aiurea să te uiți la TV, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, bărbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi.

ADVERTISEMENT

Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea, că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV.

Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție”, a spus Alexandra Stan pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Alexandra Stan
Așa arată Alexandra Stan după revenirea de la Survivor România. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cum se simte Alexandra Stan după participarea la „Survivor România”

Alexandra Stan a fost surprinsă în timp ce se afla la aeroport, revenind din Republica Dominicană. Cântăreața este de părere că experiența ei a fost utilă, chiar dacă au fost momente mai grele.

„Mi-am depășit cam toate fricile. M-am uimit pe mine nu numai pe traseu. Lăsând la o parte partea sportivă, m-am uimit pentru că aveam și frică de cum mă percep oamenii, acum nu mă mai interesează.

Aveam frică de întuneric, acum nu mă mai gândesc la asta, pentru că au fost nopți când mergeam fără lanternă (nu aveam acolo) prin pădure. Mă bucur foarte mult, din punctul ăsta de vedere m-a ajutat foarte mult Survivor România, a fost că o nouă armată pentru mine”, a povestit vedeta, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT