Life

Alexandra Stan, declarație de dragoste pentru noul iubit. Cât de fericită este cântăreața

Alexandra Stan iubește din nou la mai bine de un an de când a divorțat de Emanuel Necatu. Frumoasa blondină are un partener de viață de care este îndrăgostită lulea.
15.07.2022 | 21:41
Alexandra Stan declaratie de dragoste pentru noul iubit Cat de fericita este cantareata
Alexandra Stan iubește din nou. Declarația fără perdea făcută de frumoasa blondină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a lăsat în mediul online o declarație de dragoste pentru noul iubit. Fosta concurentă de la Survivor România este fericită, dovadă postarea pe care a făcut-o în timp ce se distrează la un festival renumit.

Alexandra Stan iubește din nou. Declarația fără perdea făcută de frumoasa blondină

Alexandra Stan i-a făcut actualului partener de viață o declarație de dragoste care nu mai are niciun fel de interpretare. Artista pare mai îndrăgostită ca niciodată și nu ascunde faptul că traversează o perioadă excelentă.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă din Republica Dominicană mărturisește că iubitul ei are un zâmbet molipsitor pe care-l adoră. Dezvăluirea i-a făcut pe fani să se bucure pentru momentele frumoase pe care le trăiește cântăreața.

„Dintre toate zâmbetele, al tău este preferatul meu”, este mesajul transmis de frumoasa blondină pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că Alexandra Stan formează un cuplu cu un cetățean originar din Tel Aviv. Se numește Daniel Bobovnikov și pare că a cucerit-o iremediabil pe artistă, îi lasă comentarii și apreciază imaginile pe care le publică.

Blondina a decis să nu-i păstreze chipul ascuns și a distribuit câteva imagini cu cel care o face să aibă din nou fluturi în stomac.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, divorț rapid după 3 luni de mariaj

Până să ajungă în aceste momente cântăreața s-a iubit cu un coleg de breaslă pe nume Alex Parker. Povestea de dragoste a pornit la începutul anului și s-a încheiat la scurt timp după ce drumurile lor s-au întâlnit.

Emanuel Necatu i-a fost soț numai 3 luni, Alexandra Stan mărturisind că s-a grăbit să pășească în fața altarului. S-au cunoscut după Survivor România, în perioada în care îi murise animalul de companie, Hercules.

ADVERTISEMENT

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă.

Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Mă simțisem așa blocată. Eram debusolată”, a mărturisit Alexandra Stan la un moment dat, conform profm.ro.

ADVERTISEMENT