News

Alexandra Stan, ”dezbrăcată” de secrete în emisiunea lui Denise Rifai: “Ai vrut să te sinucizi?”

27.03.2021 | 19:10
Alexandra Stan dezbracata de secrete in emisiunea lui Denise Rifai Ai vrut sa te sinucizi
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Recent eliminată de la “Survivor România”, vedeta va dezvălui toate secretele din viața personală în emisiunea de marți. “Ai vrut să te sinucizi?” și “Câți bani ai câștigat până acum?”, sunt 2 dintre întrebările la care va răspunde Alexandra Stan în ediția din 30 martie a emisiunii difuzate la 23:15, la Kanal D.

După ce l-a descusut într-un stil elegant și curajos pe Ludovic Orban, Denise Rifai se așează față în față cu una dintre cele mai controversate vedete din România.

ADVERTISEMENT

Viața Alexandrei Stan a fost tumultoasă și plină de scântei. Vedeta se va afla marți, de la ora 23:15, în fața tirului de întrebări răscolitoare, povestind despre întâmplările care i-au marcat atât cariera, cât și viața personală. Vezi AICI un interviu exploziv cu Denise Rifai – dezvăluiri incendiare făcute de vedeta de la Kanal D.

Alexandra Stan invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai. “Îți plac băieții răi?”/“Câți bani ai câștigat până acum?”

O serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional, i-au adus multă notorietate Alexandrei Stan.

ADVERTISEMENT

A scris istorie cu melodia  “Mister Saxobeat”  în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online. La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

Denise Rifai față în față cu Alexandra Stan: ”Cum te-a bătut impresarul tău?”

Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Una dintre cele mai carismatice prezentatoare tv scoate la iveală secretele lui Ludovid Orban, pe care o să-l intervieveze într-un stil curajos, în ediția de marți a emisiunii ei, difuzată la Kanal D, începând cu ora 23.15.

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, sunt câteva dintre întrebările la care va răspunde Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cântăreața a întâmpinat și destule probleme de-a lungul timpului. Vedeta va vorbi în emisiunea de marți despre prețul celebrității, dar și despre încercările grele prin care a trecut.

Ludovic Orban a fost invitat la Denise Rifai

Ludovic Orban și Denise Rifai
Fostul Premier al României Ludovic Orban, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fostul Premier al României a fost invitat la ediția precedentă. Ludovic Orban a vorbit despre controversele legate de carieră, dar și despre subiecte din viața personală. În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, liderul PNL a răspuns la întrebări dificile precum: “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”.

ADVERTISEMENT