Life

Alexandra Stan, dezvăluiri incendiare din culisele Survivor România: „E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți”

10.03.2021 | 20:17
Alexandra Stan dezvaluiri incendiare din culisele Survivor Romania E o mancatorie cum nici nu va inchipuiti
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri incendiare din culisele Survivor România, după eliminarea din competiție. Revenită în România, vedeta a povestit că mâncătoria din competiție este una de neînchipuit.

Cântăreața a spus că se simte diferit acum, urmărind competiția la televizor. Ea a menționat că bărbații din echipa Faimoșilor au fost misogini, dar a recunoscut că femeile Războinicilor sunt mai bune competitoare.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a menționat că îi este dor de unii colegi. Totuși, ea a amintit și de neînțelegerile din echipă și a ținut să le lămurească acum, spunând că la vremea respectivă nu a avut „drept la replică”.

Alexandra Stan, dezvăluiri incendiare din culisele Survivor România: „E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți”

Vedeta a explicat să se simte tentată să le răspundă, urmărind competiția la televior: „am ajuns acasă, în România. E prima oară când mă uit la TV, la Survivor. E super aiurea să te uiți la TV, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune!”

ADVERTISEMENT

Alexandra este de părere că bărbații din echipa Faimoșilor au fost misogini, dar concurenți mai valoroși decât ceilalți: „așa e, bărbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi”.

Cântăreața a dezvăluit cum au stat lucrurile în culisele concursului, menționând că nu a putut să o facă în perioada în care se afla acolo: „mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea, că nu am avut drept la replică”.

ADVERTISEMENT

„Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție,” a adăugat aceasta.

Alexandra Stan nu o îndrăgește foarte tare nici pe Andreea Antonescu și a ținut să precizeze acest lucru. Ea a dezvăluit că ar fi preferat ca jumătatea trupei Andre să fie eliminată, nu Musty.

ADVERTISEMENT

„Te așteptăm acasă, Musty! Acum începe! Lasă că vii acasă, îți vezi copiii, te întorci la proiectele tale… Îmi pare rău că a ieșit Musty, trebuia să iasă Andreea,” a spus aceasta, potrivit CanCan.

ADVERTISEMENT