Life

Alexandra Stan, direct la medic după vacanța în Grecia. De ce a ajuns artista pe perfuzii

Alexandra Stan a mers direct la medic după ce s-a întors din vacanța în Grecia, acolo unde a avut și un concert. Artista a explicat de ce și-a administrat perfuzii.
12.08.2022 | 12:23
Alexandra Stan direct la medic dupa vacanta in Grecia De ce a ajuns artista pe perfuzii
Alexandra Stan a ajuns la medic după vacanța în Grecia. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan s-a întors recent din vacanța în Grecia și a mers direct la medic. Vedeta a explicat, pe rețelele sociale, de ce a fost nevoită să-și administreze perfuzii. La ce procedură a apelat?

Alexandra Stan a ajuns direct la medic după vacanța în Grecia

Din cauza unor probleme cu care se confruntă de ceva timp, Alexandra Stan a decis să meargă la cabinetul medicului pentru a-și face o procedură numită ozonoterapie.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a avut probleme cu somnul, dar și cu tenul, motiv pentru care și-a introdus în sânge o doză potrivită de Ozon care să o ajute în acest sens.

Alexandra Stan le-a explicat urmăritorilor în ce constă această procedură, dar și cum se administrează și ce beneficii are pentru organism.

ADVERTISEMENT

“Am întârziat, așa că azi nu mai am timp să faci și tratamentul facial, îl voi face mâine, dar astăzi o să fac ozonoterapie. (…)

Ozonoterapia ajută foarte mult la relaxare, la somn, la regenerarea țesutului, la oxigenarea sângelui, la absolut tot.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă ajută foarte mult cu somnul, pentru că a probleme cu somnul și cu tenul și cu tot. (…)

E și foarte bun după ce ași făcut COVID sau răceli, să vă recuperați mult mai repede.”, a transmis Alexandra Stan pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Alexandra Stan
Alexandra Stan a mers la clinica medicală pentru a-și face ozonoterapie. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Artista și-a administrat, totodată, și o doză de vitamina C.

Cântăreața le-a spus fanilor că este foarte obosită și că nu-și găsește cuvintele, dar se va simți mai bine după procedură, care durează doar câteva minute.

Alexandra Stan și-a petrecut vacanța pe insula Mykonos

Îndrăgita cântăreață a fost în vacanță pe insula Mykonos, acolo unde a fost invitată să cânte. 

“Sunt încântată că voi cânta pentru prima oară în Mykonos.”, a anunțat artista săptămâna trecută, pe rețelele sociale.

Alexandra Stan a profitat de ocazie și s-a relaxat pe insula de lux. În cele câteva zile petrecute în locația de vis, vedeta s-a delectat cu preparatele culinare specifice zonei și a făcut baie în marea care înconjoară insula.

Nu au lipsit imaginile în costum de baie. Artista și-a etalat formele impecabile și a primit zeci de mii de aprecieri pe rețelele sociale.

Înainte de a merge în Grecia, cântăreața a susținut un concert la Tel Aviv. Vedeta s-a distrat alături de câțiva amici în frumosul oraș din Israel.

ADVERTISEMENT