Life

Alexandra Stan, noi declarații despre divorțul de Emanuel Necatu. Ce nu a mers în căsnicie

Alexandra Stan (32 de ani) a surprins pe toată lumea când s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, lucru care s-a întâmplat recent și legat de divorț.
24.11.2021 | 16:31
Alexandra Stan noi declaratii despre divortul de Emanuel Necatu Ce nu a mers in casnicie
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a confirmat separarea în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, iar acum face noi declarații despre fostul partener de viață.

Îndrăgita cântăreață a dezvăluit ce nu a mers în mariajul cu Emanuel Necatu, bărbatul pe care l-a cunoscut la scurt timp după participarea de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Graba este unul dintre motivele pentru care cei doi au divorțat, Alexandra Stan precizând că nu erau pe aceeași lungime de undă.

Alexandra Stan, adevărul despre divorțul de Emanuel Necatu. Ce a declarat blondina

Alexandra Stan și-a dorit foarte mult o familie și copii, dar după semnarea actelor de căsătorie a realizat că nu este tocmai pregătită să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a bucurat de o nuntă ca-n povești, iar separarea s-a păstrat tot într-o notă pozitivă, fără ca cei doi parteneri de viață să ajungă la certuri și scandaluri.

Decizia divorțului a venit din ambele părți, asta pentru că în timpul mariajului au realizat că sunt foarte multe lucruri cu care nu sunt de acord, nu sunt pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

„Ulterior mi-am dat seama că suntem amândoi nepregătiți pentru genul acesta de experiență. Ne-am strâns mâinile frumos.

Nu ne-am certat și ne-am despărțit. Multă lume a crezut că e fake”, a declarat fosta concurentă de la Survivor România pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, divorț după numai 5 luni de relație

Alexandra Stan se poate încadra cu mare succes în categoria persoanelor cu cele mai scurte căsnicii. Blondina a divorțat după numai 5 luni de relație.

Primul care a dat de înțeles că lucrurile nu sunt pe roz a fost Emanuel Necatu, care a șters toate imaginile de pe rețelele de socializare în care apărea alături de solistă.

Fostul partener de viață al vedetei a sperat că lucrurile se vor rezolva între ei, dar în cele din urmă au luat decizia să meargă pe drumuri separate. Acum fiecare e liber să facă ce vrea.

ADVERTISEMENT