Life

Alexandra Stan, pozitivă după divorțul de Emanuel Necatu. Ce decizie a luat cântăreaţa

Alexandra Stan a trecut peste despărțirea de Emanuel Necatu, bărbatul cu care a fost căsătorită o perioadă scurtă de timp. Vedeta a dezvăluit cum se simte acum.
21.01.2022 | 18:56
Alexandra Stan pozitiva dupa divortul de Emanuel Necatu Ce decizie a luat cantareata
Alexandra Stan, după divorțul de Emanuel Necatu. Ce lecție a învățat cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață este pozitivă după relația scurtă avută cu fostul partener de viață, cu care a ajuns la altar după numai câteva luni de relație. Artista a învățat ceva din această experiență.

Vedeta a dezvăluit care este decizia pe care a luat-o după divorțul de Emanuel Necatu. Fosta concurentă de la Survivor România speră să nu mai repete aceeași greșeală.

ADVERTISEMENT

În plus, Alexandra Stan spune că acum privește lucrurile dintr-o altă perspectivă, e mai pragmatică și mai analitică. De asemenea, știe să asculte mai mult de creativitate.

Alexandra Stan, după divorțul de Emanuel Necatu. Ce lecție a învățat cântăreața

„Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu.

ADVERTISEMENT

Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă.

Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment.

ADVERTISEMENT

Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu.

Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele”, a mărturisit Alexandra Stan pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, pregătită să iubească din nou după divorț

Frumoasa blondină a fost căsătorită o perioadă foarte scurtă de timp. Cântăreața era foarte îndrăgostită de Emanuel Necatu, bărbatul alături de care se vedea întreaga viață.

Fosta concurentă de la Survivor România consideră că s-a grăbit să ajungă la altar, în momentul de față fiind extrem de fericită că a reușit să treacă peste despărțire.

Vedeta are în continuare dragoste de împărtășit și speră că-și va găsi sufletul pereche. Alexandra Stan este o femeie capabilă de multe lucruri, dar totodată o persoană sinceră și emoțională.

ADVERTISEMENT