Life

Alexandra Stan, eliminată de la Survivor România? Un fost concurent de la Exatlon o atacă dur

18.02.2021 | 11:43
Alexandra Stan eliminata de la Survivor Romania Un fost concurent de la Exatlon o ataca dur
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan de la Survivor România a devenit una dintre cele mai contestate concurente atât în Republica Dominicană cât și în România.

Internauții au criticat-o pentru jocul ei slab și victimizările continue încă din prima săptămână, iar la criticile telespectatorilor se adaugă acum cele ale unor foști concurenți de la Exatlon precum Mirel Drăgan.

ADVERTISEMENT

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este cât va mai rezista cântăreața în reality-show-ul de la Kanal D, mulți susținând că ar fi trebuit să plece de mai multă vreme.

Alexandra Stan de la Survivor România, criticată dur de Mirel Drăgan de la Exatlon

Mirel Drăgan, fost concurent Exatlon, a comentat prestațiile fetelor de la Survivor România alături de Amatto Zaharia, tatăl lui Yamato, luptător de Kempo și el, iar cea pentru care a avut cele mai dure critici a fost Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

Sportivul spune că Alexandra este într-adevîr o femeie frumoasă însă mult prea arogantă pentru gustul său, incapabilă să se integreze în echipă.

„Alexandra Stan este enervantă. Vreau să o văd acasă”, este verdictul dat în emisiunea Corneliei Ionescu de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Alexandra Stan arată bine. Nu este neapărat pe gustul meu, dar are trăsături frumoase. Având în vedere calitățile sportive submediocre… Din punctul meu de vedere este foarte arogantă.

Ești acolo într-o echipă, trebuie să te adaptezi acolo. Am auzit că zicea că e artistă internațională, că are nu știu câte vizualizări. Mai mult sau mai puțin toți sunt cunoscuți, să aibă acest comportament față de colegi nu mi se pare ok”, a declarat sincer Mirel Drăgan.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Yamato Zaharia i-a remarcat pe Culiță, Jador, Zanni și Marilena

Cât despre ceilalți concurenți, tatăl lui Yamato Zaharia a spus că au o evoluție destul de interesantă în joc, cele mai plăcute surprize pentru el fiind Zanni, care are o rezistență psihică de excepție și Marilena de la Războinici.

Antrenorul de Kempo a spus că a fost plăcut surprind și de cum s-au mișcat pe traseu până acum Jador și Culiță Sterp care, deși nu sunt sportivi profesioniști, au reușit să demonstreze niște abilități pe teren la care nu s-ar fi așteptat.

 

 

ADVERTISEMENT