Life

Alexandra Stan, foc și pară pe Cătălin Măruță. Ce i-a reproșat prezentatorului de la Pro TV

Alexandra Stan a venit cu o replică dură la adresa prezentatorului Cătălin Măruță, în emisiunea căruia a fost prezentă în urmă cu puțină vreme.
19.08.2021 | 21:01
Alexandra Stan foc si para pe Catalin Maruta Ce ia reprosat prezentatorului de la Pro TV
Alexandra Stan, foc și pară pe Cătălin Măruță. Ce i-a reproșat prezentatorului de la Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este foc și pară pe vedeta de la Pro TV, care a insinuat în ultima perioadă că ar fi însărcinată, în condițiile în care are ceva probleme de sănătate.

Din păcate, Alexandra Stan nu a primit acordul medicilor să facă un copil în următorul an, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Cătălin Măruță să bată tot felul de apropouri în această direcție.

ADVERTISEMENT

Deranjată peste măsură că prezentatorul a întrecut măsură, îndrăgita cântăreață și-a spus punctul de vedere, precizând că a luat o decizie radicală.

Alexandra Stan, replică dură la adresa lui Cătălin Măruță. De la ce a plecat întregul scandal

Alexandra Stan a avut grijă să nu consume băuturi alcoolice în emisiunea „La Măruță”, deși nu venise cu mașina personală. De aici și până la mai multe insinuări nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță nu s-a lăsat și a încercat pe parcursul show-ului să scoată ceva de la frumoasa vedetă, lucru care a deranjat-o pentru că a trecut peste înțelegerea pe care o aveau.

„Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu.

ADVERTISEMENT

A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, pentru toți banii din lumea asta!”, a spus vedeta în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Așadar, blondina nu este însărcinată, deși își dorește foarte mult să devină mamă cât mai curând. Alexandra Stan are încredere că se va întâmpla asta când va vrea Domnul.

ADVERTISEMENT

„În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”, a fost replica pe care fosta concurentă de la Survivor România a dat-o în emisiunea de la Pro TV, cel mai probabil pentru a fi lăsată în pace.

Cătălin Măruță, în centrul mai multor scandaluri. Cu cine s-a certat

Cântăreața nu este singura vedetă din showbiz-ul românesc care se arată supărată de comportamentul lui Cătălin Măruță. Cuplul Antonia – Alex Velea sunt în aceeași situație, numele lor fiind în continuare vehiculate în show-ul lui.

În urmă cu foarte puțin timp Mihai Bendeac a reacționat urât la adresa prezentatorului, care a insistat foarte mult să fie prezent în podcast-ul pe care-l desfășoară în mediul online.

Actorul și juratul de la iUmor nu s-a mai putut abține și chiar a menționat faptul că este dispus să-l dea în judecată pe soțul Andrei pentru că s-a simțit hărțuit.

ADVERTISEMENT