Life

Alexandra Stan, foc și pară pe Cătălin Măruță. Ce i-a reproșat prezentatorului de la Pro TV

Alexandra Stan a venit cu o replică dură la adresa prezentatorului Cătălin Măruță, în emisiunea căruia a fost prezentă în urmă cu puțină vreme.
19.08.2021 | 21:01
Alexandra Stan foc si para pe Catalin Maruta Ce ia reprosat prezentatorului de la Pro TV
Alexandra Stan, foc și pară pe Cătălin Măruță. Ce i-a reproșat prezentatorului de la Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este foc și pară pe vedeta de la Pro TV, care a insinuat în ultima perioadă că ar fi însărcinată, în condițiile în care are ceva probleme de sănătate.

Din păcate, Alexandra Stan nu a primit acordul medicilor să facă un copil în următorul an, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Cătălin Măruță să bată tot felul de apropouri în această direcție.

ADVERTISEMENT

Deranjată peste măsură că prezentatorul a întrecut măsură, îndrăgita cântăreață și-a spus punctul de vedere, precizând că a luat o decizie radicală.

Alexandra Stan, replică dură la adresa lui Cătălin Măruță. De la ce a plecat întregul scandal

Alexandra Stan a avut grijă să nu consume băuturi alcoolice în emisiunea „La Măruță”, deși nu venise cu mașina personală. De aici și până la mai multe insinuări nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță nu s-a lăsat și a încercat pe parcursul show-ului să scoată ceva de la frumoasa vedetă, lucru care a deranjat-o pentru că a trecut peste înțelegerea pe care o aveau.

„Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu.

ADVERTISEMENT

A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, pentru toți banii din lumea asta!”, a spus vedeta în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Așadar, blondina nu este însărcinată, deși își dorește foarte mult să devină mamă cât mai curând. Alexandra Stan are încredere că se va întâmpla asta când va vrea Domnul.

ADVERTISEMENT

„În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”, a fost replica pe care fosta concurentă de la Survivor România a dat-o în emisiunea de la Pro TV, cel mai probabil pentru a fi lăsată în pace.

Cătălin Măruță, în centrul mai multor scandaluri. Cu cine s-a certat

Cântăreața nu este singura vedetă din showbiz-ul românesc care se arată supărată de comportamentul lui Cătălin Măruță. Cuplul Antonia – Alex Velea sunt în aceeași situație, numele lor fiind în continuare vehiculate în show-ul lui.

În urmă cu foarte puțin timp Mihai Bendeac a reacționat urât la adresa prezentatorului, care a insistat foarte mult să fie prezent în podcast-ul pe care-l desfășoară în mediul online.

Actorul și juratul de la iUmor nu s-a mai putut abține și chiar a menționat faptul că este dispus să-l dea în judecată pe soțul Andrei pentru că s-a simțit hărțuit.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire