Life

Alexandra Stan, imagini amețitoare în online. Artista a renunțat la lenjeria intimă

21.11.2020 | 22:59
Alexandra Stan imagini ametitoare in online Artista a renuntat la lenjeria intima
Alexandra Stan, imagini amețitoare în online. Artista a renunțat la lenjeria intimă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan face furori cu postările ei de pe rețelele de socializare, iar acum a încins imaginația cu cea mai recentă fotografie de pe Instagram. Artista a fost surprinsă într-o ipostază inedită, fără lenjerie intimă.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală românească, fiind celebră și peste hotare datorită pieselor sale de succes care au cucerit topurile naționale și internaționale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, frumusețea ei este un alt factor important datorită căruia se bucură de o carieră de succes. Cântăreața continuă să își surprindă fanii din mediul online cu imagini de senzație.

Alexandra Stan, imagini amețitoare în mediul online. Artista s-a fotografiat fără lenjerie intimă

Alexandra Stan are un trup demn de invidiat, iar solista se mândrește cu modul în care arată, dovadă fiind postările sale cu care stârnește controverse pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Deși este o artistă foarte ocupată, implicată în diverse proiecte, frumoasa constănțeancă își face timp și pentru fanii ei de pe Instagram, unde are aproximativ jumătate de milion de urmăritori. Alexandra Stan își ține la curent susținătorii din online în privința schimbărilor din viața ei prin intermediul diferitelor fotografii sau filmulețe.

Nu este un secret faptul că Alexandrei Stan îi place să pozeze cât mai provocator. Recent, aceasta s-a jucat cu mintea admiratorilor săi după ce a postat două fotografii surprinzătoare. Aceasta a renunțat la lenjerie intimă și s-a pozat purtând o rochie lungă, neagră, cu o despicătura laterală generoasă, pornind de la șold.

ADVERTISEMENT

,,I heard you’re dreaming about me.”, a scris aceasta în dreptul imaginilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist)

Imaginile amețitoare ale artistei au strâns rapid mii de like-uri. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia felicitând-o pentru fizicul ei demn de invidiat și pentru curajul de a purta o astfel de ținută și de a poza provocator.