News

Alexandra Stan invită tinerii să voteze la alegerile europarlamentare! Ce mesaj a postat pe instagram. Foto

15.05.2019 | 19:08
Alexandra Stan invita tinerii sa voteze la alegerile europarlamentare Ce mesaj a postat pe instagram Foto

Alegerile europarlamentare și referendumul privind Legile Justiției din 26 mai reprezintă prima oportunitate de a vota pentru copiii născuți după anul 2000. De altfel, peste 3 milioane de tineri născuți în perioada 1990-2001 vor putea vota în această lună, iar un activist care dorește ca tinerii să conștientizeze importanța votului a decis să ceară ajutorul mai multor vedete într-o campanie inedită pe instagram. Primul VIP care i-a răspuns este cântăreața Alexandra Stan, cea care a îndemnat tinerii să meargă la vot.

Alexandra Stan a invitat tinerii să voteze la alegerile europarlamentare

Un tânăr student român din Franța a rugat-o pe Alexandra Stan să invite pe cei născuți după Revoluție să vină să își exercite votul: „alegerile europarlamentare din 26 mai contează dacă tinerii realizează puterea lor. Nu trebuie să faci activism pentru un partid, dar ar fi extraordinar dacă ai face o postare prin care să le zici tinerilor să meargă la vot”.

Cererea tânărului a avut ecou în cazul Alexandrei Stan. Artista nu a ezitat să dea mesajul într-o postare pe instastory, alături de propriul ei mesaj ”Urma să fac acest anunț! Ne vedem la vot, pe data de 26 Mai!”, a scris artista pe rețeaua de socializare. „Mulțumesc, ești cea mai tare”, i-a scris tânărul, iar cântăreața i-a promis că va mai face postări în care să invite tinerii să iasă la vot. VEZI GALERIE FOTO

Alexandra Stan a impresionat prin simțul ei civic

Atitudinea artistei cu sute de milioane de vizualizări l-a luat prin surprindere pe Alin Orgoan, cel care a discutat cu vedeta pe instagram: „M-a surprins foarte placut, fără fițe, am și discutat puțin și va mai posta despre alegeri. Nu este nevoie de activism pentru partid cât de convins tinerii sa iasă la vot! În rest partidele au responsabilitatea sa convingă. Nu prea am avut discuții cu starurile românești și asa ca ma dau și eu puțin mare”, a mărturisit acesta, pe facebook.

Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai. Tot atunci va avea loc și votul pentru referendumul președintelui Iohannis cu privire la legile justiției.