Life

Alexandra Stan își dorește să devină mamă: „În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”

Alexandra Stan vrea să devină mamă. Artista a declarat că speră ca acest lucru să se întâmple în curând
11.08.2021 | 16:18
Alexandra Stan isi doreste sa devina mama In curand speram Cand vrea Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Artista s-a căsătorit de curând, în secret, luând prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a declarat că își dorește ca familia sa să se mărească.

Cântăreața a povestit că este fericită alături de soțul ei. Emanuel Necatu are 35 de ani și a cunoscut-o pe vedetă prin unii prieteni comuni.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan își dorește să devină mamă: „În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alexandra Stan a dezvăluit că totul merge bine în căsnicia ei. Artista și soțul acesteia se gândesc deja la primul copil.

Ea a povestit și cum au hotărât să se căsătorească: „nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare”.

ADVERTISEMENT

„Acum înţeleg de ce o diferenţa între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi la prima ceartă nu mai zici ”Gata, mă duc la Vama Veche”. Era consilier, mult spus terapeut. L-am cunoscut în altă conjunctură, prin nişte prieteni comuni,” a spus artista, potrivit Libertatea.

„M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit”, a adăugat cântăreața în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a fost întrebată de prezentator dacă are în plan să-și mărească familia în viitorul apropiat, iar răspunsul a venit prompt: „da, îţi fac un verişor”.

„Un nepoţel. În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu,” a adăugat ea.

Alexandra Stan, despre cum a ajuns să se căsătorească atât de repede

Alexandra și Cătălin sunt împreună doar de câteva luni. Cu toate acestea, cei doi au făcut deja marele pas.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit, potrivit Viva, cum au ajuns în fața ofițerului de la starea civilă atât de rapid: „am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru”.

„Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT