Life

Alexandra Stan, nouă ipostază provocatoare. A renunțat la haine și s-a fotografiat

Alexandra Stan, jumătate goală pe rețelele de socializare. Cântăreața și-a uimit din nou fanii cu o postare foarte provocatoare, dar și cu o descriere pe măsură.
07.06.2022 | 07:32
Alexandra Stan noua ipostaza provocatoare A renuntat la haine si sa fotografiat
Alexandra Stan, nouă ipostază provocatoare. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a apărut într-o ipostază care i-a șocat pe fani. Deși este obișnuită să creeze controverse, cântăreața a uimit de această dată.

Alexandra Stan, jumătate goală pe rețelele de socializare

Alexandra Stan a postat imagini incendiare pe rețelele de socializare. Cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, de această dată cântăreața a renunțat la haine aproape complet!

ADVERTISEMENT

Accesoriile au fost cele care au îmbrăcat-o pe Alexandra Stan, care și-a acoperit sânii cu mâinile în cea mai recentă postare făcută pe rețelele de socializare.

Vedeta a purtat o pereche de ochelari de soare și multe bijuterii pe degete. Aceasta părea proaspăt ieșită de la duș, cu părul ud.

ADVERTISEMENT

Deisgur, de la această postare provocatoare nu putea lipsi și o descriere pe măsură. Se pare că Alexandra Stan se confruntă cu mult criticism, dar preferă să ignore gurile rele și să se concentreze pe ea însăși.

,,Scuze, nu-i pot vedea pe hateri”, a scris vedeta în dreptul imaginilor cu ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Alexandra Stan a încercat să se sinucidă

Alexandra Stan este acum din nou singură după o căsnicie eșuată. Chiar dacă a trecut printr-o separare, vedeta se simte bine.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceasta a vorbit despre momente mai sensibile din viața ei, atunci când a vrut să se sinucidă. Artista era atunci într-o relație cu Marcel Prodan, cel care îi era și impresar.

Tatăl vedetei a fost cel care a intrat în camera de hotel, după ce fiica lui a luat un pumn de pastile încercând să își ia viața.

ADVERTISEMENT

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră.”, a povestit Alexandra Stan  în cadrul podcastului Fain și Simplu al lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT