Life

Alexandra Stan nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. Ce gest nepotrivit a făcut prezentatorul de la Pro TV față de cântăreață

Alexandra Stan nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a făcut un gest nepotrivit față de cântăreață.
20.08.2021 | 13:00
Alexandra Stan nu mai vrea sa auda de Catalin Maruta Ce gest nepotrivit a facut prezentatorul de la Pro TV fata de cantareata
Alexandra Stan nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. Ce gest nepotrivit a făcut prezentatorul de la Pro TV față de cântăreață. Sursa foto: captură Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță, după ce prezentatorul TV a făcut ceva care nu i-a picat foarte bine artistei. Cântăreața este supărată pe moderatorul de la Pro TV și a oferit mai multe detalii despre scandalul dintre ei.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este enervată la culme din cauza soțului Andrei Măruță. Acesta ar fi dat de înțeles că Alexandra Stan ar fi însărcinată, însă ea nu poate face copii anul acesta.

ADVERTISEMENT

Blondina este foarte revoltată din cauza industriei din România, care nu o tratează corect și o „aruncă la gunoi” în final. Din această industrie face parte și Cătălin Măruță, despre care vedeta a vorbit în cadrul unui podcast.

Alexandra Stan nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. Ce gest nepotrivit a făcut prezentatorul de la Pro TV față de cântăreață

Alexandra Stan nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță și nu va mai merge în emisiunile lui. Vedeta a vorbit despre o întâmplare care a deranjat-o foarte tare. Iată ce gest a făcut Măruță față de artistă.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre faptul că artista ar aștepta un copil, însă acest lucru nu este posibil anul acesta. Fosta Faimoasă spune că nu mai are de gând să vorbească vreodată cu Cătălin Măruță.

Cântăreața spune că mereu a încercat să fie bună cu ceilalți, însă aceștia au profitat de ocazie și au „călcat-o în picioare”. 

ADVERTISEMENT

„Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul ca nu o să pot să fac copii un an. Iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.

El scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu să o mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta.

ADVERTISEMENT

Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și toți oamenii m-au călcat în picioare”, a povestit Alexandra Stan în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

De la ce a pornit scandalul

Scandalul dintre cei doi a pornit din cauza faptului că artista l-a rugat pe Măruță să nu difuzeze un anumit material cu ea. Acesta nu ar fi respectat decizia ei și a managementului.

„Zilele trecute, am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic (…)

A făcut niște chestii foarte urâte. A trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material.

Cu toate că i-am zis să-l dea peste data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni înainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale”, a continuat Alexandra Stan.

Alexandra Stan nu este singura artistă care nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. Prezentatorul TV i-a enervat și pe Antonia și Alex Velea, revoltați de comportamentul lui. Cei doi au susținut că moderatorul le invocă numele în situații neplăcute în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Recent, Mihai Bendeac a reacționat urât la adresa lui Măruță. Acesta din urmă ar fi insistat ca el să fie prezent la podcastul acestuia de pe YouTube. Juratul de la iUmor s-a simțit hărțuit de soțul Andrei din această cauză.

ADVERTISEMENT