Life
notix pixel id

Alexandra Stan, probleme de sănătate după Survivor România. De ce boală suferă cântăreața

Alexandra Stan se confruntă cu probleme de sănătate după participarea la Survivor România, deși au trecut luni bune de când a fost eliminată din competiție.
29.11.2021 | 19:41
Alexandra Stan, probleme de sănătate după Survivor România. De ce boală suferă cântăreața
Alexandra Stan, probleme de sănătate după Survivor România. Cântăreața a dezvăluit de ce boală suferă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă după participarea la Survivor România. Cântăreața a fost eliminată la finalul lunii februarie din competiție, însă nu a reușit să scape de toate problemele.

Vedeta a rezistat aproape două luni în Republica Dominicană și a fost eliminată din motive medicale.

Blondina suferă de tiroida Hashimoto, iar boala s-a agravat după eliminarea din sezonul doi al reality show-ului. În cadrul unui podcast, Alexandra Stan a vorbit mai mult despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan

După eliminarea de la Survivor România 2021, Alexandra Stan s-a ales cu probleme serioase de sănătate. Cele două luni petrecute în competiție i-au agravat afecțiunea deja existentă.

Deși au trecut mai bine de nouă luni de când a revenit în țară, cântăreața nu a reușit să-și revină după această experiență.

ADVERTISEMENT

Artista nu mai vrea să participe la astfel de emisiuni în viitor. Experiența de la Survivor România a fost destul de riscantă pentru starea ei de sănătate.

Alexandra Stan suferă de tiroida Hashimoto, o boală autoimună de care nu va scăpa niciodată.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului.

ADVERTISEMENT

Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut.

ADVERTISEMENT

Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” de pe canalul de YouTube Happyfish.

Alexandra Stan a divorțat după doar câteva luni de căsnicie

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea acum câteva luni, atunci când s-a căsătorit în secret cu Emanuel Necatu. Cei doi s-au cunoscut după ce vedeta a revenit de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Fanii au avut un alt șoc după ce vedeta a anunțat divorțul. Deși credea că este dornică să fie soție și să aibă copii, Alexandra Stan a realizat că nu este pregătită să facă acest pas.

Din fericire, cei doi au divorțat într-o notă pașnică și nu au avut parte de certuri.

„Ulterior mi-am dat seama că suntem amândoi nepregătiți pentru genul acesta de experiență. Ne-am strâns mâinile frumos.

Nu ne-am certat și ne-am despărțit. Multă lume a crezut că e fake”, a declarat Alexandra Stan pentru unica.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri