Life

Alexandra Stan s-a despărțit de soțul ei? Gestul făcut acum de Emanuel Necatu

Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere când s-a căsătorit cu un bărbat pe care-l știa de foarte puțină vreme.
15.09.2021 | 17:33
Alexandra Stan sa despartit de sotul ei Gestul facut acum de Emanuel Necatu
ADVERTISEMENT

Cântăreața și Emanuel Necatu și-au unit destinele atât la starea civilă, cât și în Biserică, însă acum dau de înțeles că drumurile lor s-au separat la numai 2 luni de la nuntă.

Fosta concurentă de la Survivor România a șters o parte din imaginile în care apărea soțul ei, lucru pe care internauții l-au observat imediat.

ADVERTISEMENT

Emanuel Necatu a lăsat la rândul său o postare cu subînțeles în mediul virtual, care i-a pus pe toți pe gânduri. Să se fi despărțit deja Alexandra Stan de soțul ei?

Alexandra Stan și Emanuel Necatu nu mai sunt o familie? Ce i-a dat de gol

„În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa.

ADVERTISEMENT

Și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, a scris Emanuel Necatu în mediul virtual, notează spynews.ro

Și asta nu este tot. Soțul frumoasei blondine a șters orice urmă a relației cu vedeta, care se arăta foarte îndrăgostită de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a mărturisit că este în culmea fericirii de când l-a întâlnit pe bărbatul care i-a schimbat viața și alături de care se vedea până la final.

În plus, artista plănuia să devină mamă pentru prima oară și asta cât mai curând, după ce medicii și-ar fi dat acordul din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan nu mai poartă verigheta de la Emanuel Necatu

Un alt detaliu observat perioada aceasta, care amplifică ruptura dintre blondină și partenerul ei de viață, este și faptul că solista nu mai poartă verigheta cumpărată pentru nuntă.

Fosta Faimoasă de la Survivor România spunea în urmă cu ceva vreme că nu dorește să ofere explicații de fiecare dată când e surprinsă fără bijuterie, dar iată că lucrurile stau diferit.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu nu ar mai forma un cuplu de câteva săptămâni, povestea lor de dragoste încheindu-se la numai câteva luni de la prima întâlnire.

ADVERTISEMENT