Life

Alexandra Stan, ținta atacurilor de la Survivor România 2021? Cântăreața a fost pusă la zid de Faimoși

27.01.2021 | 22:35
Alexandra Stan tinta atacurilor de la Survivor Romania 2021 Cantareata a fost pusa la zid de Faimosi
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a devenit ținta atacurilor din competiția sportivă „Survivor România” din cauza faptului că nu a reușit să-și învingă temerile și fricile. Artista a fost pusă la zid de mai mulți colegi din echipa Faimoșilor. 

Vedeta este văzută în momentul de față ca o dezamăgire cruntă pentru concurenții care luptă pentru marele premiu în Republica Dominicană. Faimoasa cântăreață a primit foarte multe reproșuri, mai ales după ce a refuzat o luptă corp la corp cu o Războinică.

ADVERTISEMENT

Printre participanții care i-au adus reproșuri vedetei se numără Zanni, fostul concurent de la „Chefi la cuțite”. Tânărul este de părere că Alexandra Stan este motivul pentru care echipa roșie nu reușește să câștige în fața adversarilor de la Survivor România.

Alexandra Stan, marea dezamăgire de la Survivor România 2021. Ce spun colegii Faimoasei

Faimosul este convins că blondina este veriga slabă, cea care trage echipa în jos, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată. Zanni a declarat că artista nu are ce căuta în competiția sportivă din Republica Dominicană pentru că este „isterică”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, „protejatul” lui Alex Velea a mai subliniat faptul că Alexandra Stan nu știe să tacă sau să se abțină, acesta fiind motivul pentru care Faimoșii nu adună puncte și nu reușesc să-și învingă adversarii de pe teren.

„Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluție în concursul ăsta. Nu ai ce căuta aici. Vorbești mult! Ești isterică, de aceea! Nu știi să te mai abții, să mai taci!”, este replica lui Zanni la adresa colegei sale de echipă.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu este singurul care are această părere despre frumoasa blondină, Culiță Sterp susținând cele spune de fostul concurent de la Antena 1. Manelistul a precizat la un moment dat că reacțiile și gesturile cântăreței pur și simplu l-au „blocat”.

„Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic așa… în special Alexandra m-a blocat”, spune fostul soț al cântăreței Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Fanii competiției de la Kanal D au reacționat și ei, majoritatea dându-i dreptate lui Zanni. Internauții sunt de părere că Alexandra Stan este slabă pe traseu, însă la comentarii nu o întrece nimeni pentru că de fiecare dată are câte o replică pregătită.

ADVERTISEMENT