Life

Alexandra Stan, topless pe litoral. A fost filmată în ipostaze incendiare cu o roșcată

22.08.2020 | 16:28
Alexandra Stan topless pe litoral A fost filmata in ipostaze incendiare cu o roscata
Alexandra Stan, topless pe litoral. A fost filmată în ipostaze incendiare cu o roșcată sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan s-a dezbrăcat de inhibiții și a făcut show la malul mării. Și nu se afla în vreun recital sau specatcol pe scenă. Artista se află pe plajă cu prietenii, printre care și Emil Rengle.

Artista a dansat în sânii goi de față cu toți cei prezenți, prieteni, dar și cei aflați la terasa cu pricina. Toți au fost martori la dezlănțuiriea celebrei Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, vedeta se apropie nepermis de mult de o altă tânără, roșcată, de care își lipește sânii goi, spre deliciul celor prezenți. Totul a fost filmat, iar imaginile au început să curgă în mediul virtual.

Alexandra Stan, dezmăț total! Dansează în sânii goi cu o roșcată

Alexandra Stan profită din plin de ultimele zile de vară și se distrează la malul mării alături de prieteni. Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8 Românii au talent, a fost și el prezent la show-ul incendiar al artistei și a imortalizat momentele.

ADVERTISEMENT
Alexandra Stan, Emil Rengle, topless
Alexandra Stan, topless pe litoral. A fost filmată în ipostaze incendiare cu o roșcată

Într-un costum de baie minuscul, Alexandra a preferat să renunțe la sutien, chiar dacă abia îi acoperea sânii. Complet lipsită de inhibiții, artista a dansat lasciv, îmbrățișată cu o tânără roșcată, prezentă la petrecere, ce nu părea deloc deranjată de gestul vedetei.

Artista a recunoscut de multe ori că nu are nicio problemă în a poza nud, ba chiar îi face plăcere. Dovadă sta faptul că postează deseori fotografii în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată.

ADVERTISEMENT

Chiar acum câteva zile le-a arătat fanilor mai multe imagini în care apare nud sau topless. Unii au fost încântați de cele văzute, alții au criticat-o pentru că arată prea mult.

La finalul anului trecut, artista a postat în mediul online un clip video în care apare goală complet și dansează lasciv. Despre acea înregistrare, a spus că a fost o greșeală. Adevărat sau nu, doar ea știe. Cert este că acele imagini nu sunt singulare.

ADVERTISEMENT