Life

Alexandra Stan, vacanță pe insula miliardarilor! Vedeta are și primul concert acolo

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, cântăreața fiind invitată, recentă, să cânte pe scenă pe insula miliardarilor, Mykonos.
06.08.2022 | 20:31
Alexandra Stan vacanta pe insula miliardarilor Vedeta are si primul concert acolo
Alexandra Stan cântă pe o scenă din Mykonos, dar are grijă să se distreze la maximum înainte de concert / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan se alătură și ea trendului atunci când vine vorba de vacanțele vedetelor și, de curând, a decis să îmbine utilul cu plăcutul. Adică să accepte să cânte pe o scenă pe insula miliardarilor, dar să se și relaxeze câteva zile în destinația de lux.

Alexandra Stan, vacanță și concert pe insula miliardarilor

”Sunt încântată că voi cânta pentru prima oară în Mykonos”, a anunțat Alexandra Stan pe contul ei de socializare. Iar pe Instagram, pe lângă anunțul făcut, a postat o mulțime de imagini de la scena pe care va urca în această noapte.

ADVERTISEMENT

Desigur, cum este cunoscută ca fiind una dintre cele mai lipsite de inhibiții dintre cântărețele de la noi, Alexandra Stan și-a răsfățat fanii și cu altfel de imagini. Mai exact, poze nenumărate în costume de baie care mai de care mai mici, perfecte pentru a demonstra că are forme pentru care alte femei ar face crimă.

Desigur, între două probe de sunet, Alexandra Stan s-a răsfățat și cu o mică baie în apele cristaline ale mării care înconjoară insula grecească Mykonos, dar și cu delicii culinare demne de a fi lăudate și de un chef veritabil.

ADVERTISEMENT

Interesant este că, până să ajungă în Mykonos, Alexandra Stan a mai avut un concert într-o destinație de lux, acolo unde a și petrecut câteva zile: Tel Aviv, în Israel, loc în care pare că s-a distrat de minune alături de amici suspect de apropiați de vedeta muzicii pop.

Alexandra Stan, concert pe o plajă de lux din Mykonos

Conform informațiilor făcute publice chiar de Alexandra Stan, vedeta va cânta pe plaja Scorpio din Mykonos, una dintre cele mai selecte ale insulei grecești. De altfel, plaja pe care vedeta de la noi va cânta este una dintre locurile în care miliardarii lumii își petrec vacanțele.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani însă, Mykonos a devenit și una dintre destinațiile favorite ale celebrităților de la noi din țară, plajele cu nisip fin și apele azurii, cristaline, fiind perfecte pentru ședințe foto care să fie postate pe rețelele de socializare. Iar printre cei care, adeseori calcă pe acolo, se numără Delia, Simona Halep sau Loredana Groza.

Dacă vedetele de la noi nu își permit chiar orice pe insula grecească, Mykonos pare să fie și locul unde miliardarii lumii își cheltuiesc, cu dărnicie, banii. De altfel, chiar de curând, Elon Musk a fost surprins în ipostaze care au devenit virale pe insula grecească.

ADVERTISEMENT

Nu doar miliardarul de la Tesla adoră să își petreacă timpul pe insula grecească, ci vedetele de la Hollywood precum Robbie Williams, Leo DiCaprio sau Ariana Grande ajung adeseori în Mykonos.

O vacanță în Mykonos, efort serios pentru portofelul românilor obișnuiți

O vacanță de câteva zile în Mykonos poate însemna un efort serios pentru buzunarele unui român obișnuit. De altfel, confirm informațiilor publicate pe diverse forumuri de specialitate, câteva zile petrecute pe insula grecească considerată ”raiul miliardarilor” poate însemna o cheltuială de vreo 5.000 de euro.

Evident, la această sumă nu se calculează și dorințele ”excentrice” precum o cină romantică la vreun restaurant de lu – unde o gustare poate depăși chiar și 500 de euro – sau cazare la un resort exclusivist de pe plajă, acolo unde poți ajunge să scoți din buzunar chiar și 20.000 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT