Life

Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce face cu banii de la Bravo, ai stil! Celebrities! Artista a spus totul 

22.12.2020 | 15:52
Alexandra Ungureanu a dezvaluit ce face cu banii de la Bravo ai stil Celebrities Artista a spus totul
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce face cu banii câștigați în marea finală de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Cântăreața a primit 100.000 de lei și titlul de „cea mai stilată femeie din România” în urmă cu numai câteva zile. 

Artista a mărturisit că nu se vedea în marea finală a show-ului de stil de la Kanal D, motiv pentru care nu și-a făcut planuri legat de sărbătorile de iarnă. De altfel, vedeta nu a avut timp nici să meargă la shopping pentru cadourile celor dragi.

ADVERTISEMENT

Așadar, Alexandra Ungureanu a lăsat să se înțeleagă că o parte din banii câștigați la „Bravo, ai stil! Celebrities” vor fi investiți pentru atenții pentru oamenii dragi. Dezvăluirea a fost făcută în show-ul „Uzina de Dume” de la Radio Impuls, unde a intrat în direct prin telefon.

Alexandra Ungureanu, despre banii de la Bravo, ai stil! Ce face cu premiul

Îndrăgita cântăreață a mai precizat că încă nu a intrat în posesia premiului de la Kanal D, însă atunci când va avea banii în mână primul lucru pe care-l va face va fi să achiziționeze cadouri pentru toate persoanele dragi care au susținut-o în competiția de stil.

ADVERTISEMENT

„O să fac niște investiții în avans pentru cadourile de Crăciun pe care nu am apucat să le cumpăr pentru că efectiv nu vedeam dincolo de data asta de 19 decembrie.

Parcă era sfârșitul lumii. După aia nu mi-am mai programat absolut nimic. Ar fi frumos să le iau și eu cadouri celor dragi, familie, prieteni.

ADVERTISEMENT

De fapt, prietenii mi-au trimis facturile de telefon, nu cred că le mai iau cadouri, le dau bani să-și plătească telefonul”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru Mișu și Ștefan de la radioimpuls.ro.

Vedeta s-a bucurat enorm când a aflat că este marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil!”, mărturisind că nu se aștepta să fie susținută în număr atât de mare. Artista a simțit pe propria piele că este iubită de fani, având un sentiment minunat în suflet.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a intrat în marea finală alături de Theo Rose, care era văzută ca și câștigătoare. Iată că lucrurile au stat puțin diferit și cântăreața a primit cel mai frumos dar în prag de sărbători, titlul simbolizând stil și iubire din partea fanilor.

ADVERTISEMENT