Life

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea Bravo, ai Stil! Celebrities!, mesaj incredibil pentru Theo Rose, după ce s-au luptat în finală

20.12.2020 | 12:12
Alexandra Ungureanu castigatoarea Bravo ai Stil Celebrities mesaj incredibil pentru Theo Rose dupa ce sau luptat in finala
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, cea care a reușit să se impună în finala „Bravo, ai Stil! Celebrities!” nu a uitat de persoanele care i-au fost aproape. Aceasta i-a transmis un mesaj lui Theo Rose, chiar dacă cele două s-au duelat în ultima ediție. 

Solista s-a declarat extrem de fericită pentru câștigarea titlului de „Cea mai stilată celebritate din România” și a transmis un mesaj emoționant la o oră care demonstrează că fericirea nu a lăsat-o să doarmă prea mult.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a postat pe Instagram la 4 dimineața, explicând cât de mult a însemnat acest concurs pentru ea, dar nu a uitat să menționeze și oamenii pe care îi apreciază.

Alexandra Ungureanu, mesaj incredibil pentru Theo Rose, după câștigarea „Bravo, ai Stil! Celebrities”

În cadrul unui mesaj mai amplu, distribuit în mediul online, câștigătoarea nu a uitat să o menționeze pe cea care i-a fost aproape: „mă bucur că am stat acolo lângă Theo Rose, pe care o iubesc și o apreciez și m-aș fi bucurat pentru dacă ar fi câștigat, la fel cum și ea s-a bucurat pentru mine că am câștigat.

ADVERTISEMENT

Chiar au fost niște clipe care eu zic că ne-au apropiat, cu siguranță nu au fost întâmplătoare, pentru multe lucruri care se întâmplă în viața mea în ultima vreme nu cred că sunt întâmplătoare”, a spus Alexandra Ungureanu pe Insta Story, la 4 dimineața, după ce a câștigat premiul de  100.000 de lei, dar și titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România”.

Theo Rose a fost la câteva voturi distanță de câștigarea competiției, dar a găsit puterea să zâmbească, la final, și să o felicite pe prietena sa.

ADVERTISEMENT

„Acum că mă uit bine, să știi că vine bine coroana și la ținut ta!”  a mărturisit Theo Rose, potrivit Cancan.

Nu a fost singura care s-a bucurat de această victorie. Silvia Popescu, prima câștigătoare „Bravo, ai Stil!” și susținătoarea Alexandrei, a fost și ea în culmea fericirii, după anunțarea rezultatului televotului.

ADVERTISEMENT

Pe parcusul celor 100 de ediții ale acestui sezon, în cadrul emisiunii s-au duelat celebrități ca Alexandra Ungureanu, Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Deea Codrea, Bianca Rus, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu și Raluca Tănase și Maria Ilioiu.

ADVERTISEMENT