Life

Alexandra Ungureanu, concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”? Nu e singura cântăreață vehiculată pentru show-ul de la PRO TV

Apar primele detalii despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va reveni la PRO TV după 7 ani de absență. Alexandra Ungureanu și Theo Rose, printre numele vehiculate.
10.06.2022 | 12:37
Alexandra Ungureanu concurenta la Sunt celebru scoatema de aici Nu e singura cantareata vehiculata pentru showul de la PRO TV
Alexandra Ungureanu, unul din numele vehiculate pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut detalii în exclusivitate despre noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, reality-show-ul de la PRO TV pus pe hold în ultimii 7 ani.

Primele amănunte despre noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Postul de televiziune a început deja pregătirile pentru acest reality-show care va pune vedetele în cele mai neplăcute situații de până acum. Prezentatorul emisiunii a fost ales deja. Este vorba despre Vladimir Drăghia, câștigătorul primului sezon Exatlon, un nume la care puțini se așteptau!

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, concursul se va filma în Republica Dominicană, țară care găzduiește și Survivor România de trei ani încoace. Primele nume de pe lista scurtă a concurenților au ajuns la urechile noastre. Cântărețele Alexandra Ungureanu și Theo Rose se numără printre cele care ar da testul suprem de anduranță în acest concurs nebun!

Alexandra Ungureanu și Theo Rose, posibile concurente

De altfel, cele două au o relație foarte bună și au mai împărțit un reality-show. Au fost finalistele primului sezon „Bravo, ai stil Celebrities”, câștigat de Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT

FANATIK le-a contactat pe cele două pentru a face câteva declarații despre participarea lor în show. Theo Rose nu a putut fi găsită, însă Alexandra Ungureanu a vorbit despre dorința ei de a face parte dintr-un astfel de reality-show, mai ales că e deja ”călită” după experiențele trăite la Asia Express.

Alexandra Ungureanu nu a confirmat și nici n-a infirmat informația obținută de FANATIK. Cântăreața a spus doar că i-ar face mare plăcere să meargă cu Theo Rose la „Sunt celebru” și că ar fi o provocare uriașă pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Sună interesant. Nu știu ce să zic. Mi-ar face plăcere să merg cu Theo Rose”, a fost declarația scurtă făcută de Alexandra Ungureanu despre acest proiect.

Întrebată dacă ar fi dispusă să facă parte dintr-un show și mai dur decât Asia Express, precum Survivor România, Ungureanu a spus că ar fi cu siguranță aventura vieții sale.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu n-ar zice nu competiției Survivor: „Aș putea să fac față”

I-ar plăcea să meargă la Survivor pentru a vedea cât rezistă, dar mai ales dacă e dispusă să se lupte cu foamea.

„Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la Asia Express, dar am văzut că se poate… Îți trebuie foarte puține lucruri să reziști într-un astfel de concurs. La Survivor dacă aș participa? Nu știu cât aș rezista, că acolo se fac eliminări în fiecare săptămână, dar… cine știe?

Trebuie să spun că sunt destul de rea de foame, dar cred că te obișnuiești cu greul. Aș putea să fac față. Mai am și eu unele probleme de sănătate. Nu știu ce mi-ar lipsi.

Mie mi-ar face bine să dorm pe jos, având mici probleme cu spatele, deci asta nu ar fi o problemă. Cred că foamea ar fi principalul meu necaz. Dar cum eu aș vrea să slăbesc, ar fi concursul ideal pentru mine”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT