Life

Alexandra Ungureanu, concurentă la Survivor România? Fosta câștigătoare Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluire surprinzătoare

16.03.2021 | 15:18
Alexandra Ungureanu concurenta la Survivor Romania Fosta castigatoare Bravo ai stil Celebrities dezvaluire surprinzatoare
Alexandra Ungureanu, concurentă la Survivor România? Fosta câștigătoare Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluire surprinzătoare. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a făcut o dezvăluire surprinzătoare, spunând că nu ar refuza să participe la alte show-uri teevizate, chiar și la „Survivor România”. Cântăreața a decis să nu mai refuze nicio ofertă pe care o primește în viitorul apropiat. 

Deși este unul dintre cele mai dure reality show-uri, cântăreața s-a declarat deschisă față de o astfel de oportunitate, deși este ceva cu totul diferit de show-ul pe care -a câștigat acum câteva luni, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei de coronavirus, industria muzicală a fost profund afectată și artiștii au rămas fără concerte de luni bune, așa că au fost nevoiți să se reprofileze pentru moment. Alexandra Ungureanu și-a mutat activitatea în online și a lăsat muzica în plan secund, dar speră ca situația să nu mai dureze foarte mult.

Alexandra Ungureanu, concurentă la Survivor România? Fosta câștigătoare Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluire surprinzătoare

Alexandra Ungureanu nu ar refuza participarea la „Survivor România” dacă ar primi o astfel de propunere și nu o sperie o astfel de experiență, chiar dacă este o competiție foarte dificilă. Cât despre show-ul de modă pe care l-a câștigat, artista este de părere că partea psihologică a fost adevărata provocare. 

ADVERTISEMENT

„Da, sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii.

Partea de haine a fost cea mai mică problemă acolo, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality show. Foame, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. 

ADVERTISEMENT

Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!!”, a declarat vedeta pentru Click.ro.

Ce face Alexandra Ungureanu în prezent

Alexandra Ungureanu a declarat că activitatea ei se desfășoară în mediul online, pe rețelele sociale, din moment ce nu a mai avut concerte și nu se știe când va reveni totul la normal. Artista a recunoscut că rolul de influencer îi aduce bani acum, dar lucrează și la muzică și speră să cânte live în fața mulțimii cât mai curând.

ADVERTISEMENT

„Lucrez în online, sunt influencer, muzica a rămas în spate. Se vede pe social media ce fac. Ne adaptăm noii vieţi, ‘Bravo, ai stil’ nu putea rămâne fără urmări. Am contracte online, cu sau fără voia mea asta este pâinea acestor zile.

Nu pot spune că îmi doream neapărat, dar mă adaptez contextului şi vremurilor sperând în creşterea numărului de concerte şi scăderea timpului petrecut în crearea videoclipurilor pentru conţinut online. Dar nu mă deranjează, iar partea de modă, e ok, fac propuneri de ţinute celor care m-au cunoscut şi aşa. Pentru că mulţi nu mă cunoşteau ca solistă”, a mai spus Alexandra Ungureanu pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT