Life

Alexandra Ungureanu, cu gândul la tatăl ei: „De când s-a prăpădit, acel acasă nu a avut aceeași însemnătate”

Alexandra Ungureanu și-a amintit de tatăl ei și a împărtășit unul din cele mai intime lucruri pe contul personal de Instagram.
27.12.2022 | 21:25
Alexandra Ungureanu cu gandul la tatal ei De cand sa prapadit acel acasa nu a avut aceeasi insemnatate
Alexandra Ungureanu, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu este destul de sensibilă în această perioadă a anului, în vremea când majoritatea oamenilor se adună laolaltă cu cei dragi.

Alexandra Ungureanu, dor de tată: „Chiar ne gândeam cu mama să rupem tradiția”

Din nefericire, artista nu poate să petreacă sărbătorile împreună cu amândoi părinții, asta întrucât tatăl ei nu se mai află pe această lume.

ADVERTISEMENT

Într-o postare de pe Intagram, cântăreața a scris că s-a gândit adesea cu mama ei să rupă cumva tradiția locului în care să petreacă an de an Crăciunul.

Vedeta a găsit un loc ideal pe care să nu îl mai asocieze cu dispariția tatălui, o casă boierească pe care le-o recomandă acum cu drag și urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT

„Când eram mai mică, Crăciunul însemna obligatoriu să fiu acasă la ai mei. De când s-a prăpădit tata, acel acasă nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate. Zilele acestea rămân, însă, unele de sărbătoare și bucurie. Chiar ne gândeam, cu mama, ca la un moment dat să rupem tradiția și să plecăm în alte locuri pentru a sărbători Crăciunul.

Anul acesta am descoperit o locație superbă, care se potrivește de minune mood-ului acestei perioade. Casa Boierului Comăneci, din Veneția Făgărașului este un loc de cazare într-o casă monument istoric. A aparținut unei distinse familii de mici boieri locali, în secolul XVIII.

ADVERTISEMENT

Restaurată în 2021, clădirea păstrează mult din vechile elemente. Are un farmec și un bun gust pe care rar le-am regăsit în alte părți. Abia aștept să revin”, este mesajul scris de Alexandra Ungureanu pe rețeaua de socializare.

Cântăreața și mama ei au concurat la Asia Express

Pierderea tatălui a făcut-o să se apropie și mai mult de mamă, pe care publicul a avut ocazia să o cunoască datorită mai multor apariții televizate. Ungureanu a concurat împreună cu femeia care i-a dat viață în cadrul show-ului Asia Express.

ADVERTISEMENT

Cele două nu au câștigat, însă, competiția, însă s-au făcut destul de remarcate pe parcursul zilelor petrecute în cel mai nebun voiaj din viața lor.

ADVERTISEMENT