Life

Alexandra Ungureanu, despre viitorul iubit: “Nu am ajuns la vârsta asta ca să aștept să mă facă un bărbat fericită”

Alexandra Ungureanu își dorește ca viitorul ei iubit să o înțeleagă, să o respecte și să fie deștept. Fericită este deja, după cum susține. Artista a dezvăluit secrete din viața personală, exclusiv, pentru Fanatik.
26.05.2022 | 14:50
Alexandra Ungureanu despre viitorul iubit Nu am ajuns la varsta asta ca sa astept sa ma faca un barbat fericita
Alexandra Ungureanu știe ce vrea de la viitorul iubit. Sursă foto: Pr Kanal D/Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a dezvăluit cum ar trebuie să fie viitorul ei iubit! Realizatoarea emisiunii Duet cu Alexandra, de pe canalul de Youtube theXclusive, spune că bărbatul care va sta lângă ea va trebui să fie deștept, înțelegător și respectuos.

Ce așteptări are Alexandra Ungureanu de la viitorul iubit?

Alexandra Ungureanu în rochie
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre emisiunea Duet cu Alexandra, familie, dar și despre viitorul iubit
Sursa Foto: PR Kanal D

Reporterii FANATIK.RO au stat de vorba cu solista, în vârstă de 40 de ani, și au aflat atât secrete din culisele emisiunii ei, Duet cu Alexandra, cât și cele din viața personală.

ADVERTISEMENT

Duet cu Alexandra pe canalul de Youtube theXclusive… Ce artist te-a impresionat cel mai tare, și în ce mod, și ce artist te-a “enervat” până acum?

-Duet cu Alexandra e un proiect care mă bucură tare. E natural, viu, bazat pe emoție, așa că de cele mai multe ori sunt surprinsă de o poveste, de o cântare, pe asta se și bazează tot conceptul.

ADVERTISEMENT

Experiențele sunt foarte diferite între ele, în funcție de artist, așa că e greu de ales, de comparat.

Zarug cred că i-a “enervat” pe mulți, pentru că, deși nu e un cântăreț profesionist, a făcut un live memorabil (zâmbește – n.r.).

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe m-a “enervat” cu o cântare atât de plină de energie, încât ne-am ridicat de pe canapea să dansăm, fără să ne mai gândim dacă mai cade bine lumina pe față sau nu (râde – n.r.) Am devenit mare fană a muzicii machedonești, după ce am avut-o invitată.

Alexandra Ungureanu, despre Duet cu Alexandra: “De multe ori e o provocare imensă și pentru mine”

Alexandra Ungureanu în rochie neagră
Alexandra Ungureanu, fericită și fără iubit
Sursa Foto: PR Kanal D

În funcție de ce alegi artiștii prezenți la tine în emisiune?

-Când am început filmările pentru proiect, m-am gândit să chem artiști pe care îi cunosc personal destul de bine. Ipostaza de host îmi dădea emoții mari, și pentru că nu am un script bătut în cuie, speram să nu mă blochez având lângă mine oameni cu care îmi e ușor să comunic.

ADVERTISEMENT

Îmi pregătesc dinainte niște direcții de discuție, niște curiozități pe care le am, dar e important ca dialogul să curgă natural, să aibă flow, să fie amuzant, interesant pentru cei care privesc.

După primele două episoade, cu Florian Rus și Theo Rose, m-am îndrăgostit efectiv de show-ul ăsta și am știut că e ceva ce voi face cu super mult drag, și fără teamă.

Chem artiști din toate zonele muzicale. De multe ori e o provocare imensă și pentru mine, când ies din zona de confort, ca gen. E o emisie unde nu se editează sunetul, așa că live-ul e live.

Chit că se cântă mai pe chill, acustic, publicul apreciază vocile care oferă o experiență faină live. Stând jos, pe canapea, e și mai greu de cântat.

Așa că acesta ar fi criteriul care contează cel mai mult: experiența unui live reușit (râde – n.r.).

Ce planuri are Alexandra Ungureanu în ceea ce privește cariera, dar și ce își dorește de la viitorul iubit

Viață profesională perfectă, am putea spune, dar cea personală… cum este? A apărut în viață ta bărbatul care să te facă fericită? În presă s-a scris de-a lungul timpului despre tine și relațiile tale… cea mai recentă informație fiind despre o relație care s-ar fi încheiat înainte de nuntă… Care e adevărul?

-Să le luăm pe rând… Viața profesională încă nu e perfectă, lucrez la asta și abia aștept să vedeți ce mai urmează să se întâmple.

Apoi, nu am ajuns la vârsta asta ca să aștept sau să caut să mă facă un bărbat fericită. Lucrez cu mine, să fiu bine, mulțumită cu ceea ce sunt și ce pot să fac, să evoluez, să accept ce nu mai pot schimba, să muncesc pe brânci, să-mi fac timp și pentru sufletul meu.

Lângă mine va fi un bărbat deștept, cu care o să râd mult, cu care o să petrec timp de calitate, care mă înțelege și mă respectă. Fără drame, fără complicații.

Nu mai știu ce s-a scris ultima dată. Nu am vorbit prea mult despre viața mea personală, așa că presa a jonglat timp de mulți ani cu câteva informații mai concrete care au apărut la un moment dat (zâmbește – n.r.).

Care a fost cea mai haioasă formă prin care un bărbat a încercat să te “agațe”? Dar cea mai penibilă?

-Un tip care m-a văzut în trafic, în mașină, și s-a ținut după mine vreo 5 semafoare, ca să îi dau numărul de telefon. A fost haios, pentru că nu mă cunoștea, nici eu nu sunt genul “agățabilă” în acest context, nici el nu părea că face asta des, avea bun simț (zâmbește – n.r.)

La capitolul penibile sunt încercările de a te agăța ale vreunui tip din cercul de cunoscuți al tipului cu care abia ai început să ieși (zâmbește – n.r.).

Ce ar trebui să știe viitorul iubit despre Alexandra Ungureanu?

Alexandra Ungureanu pe canapea verde
Alexandra Ungureanu își dorește un iubit care să o respecte și să o înțeleagă
Sursa Foto: PR Kanal D

Cum e Alexandra Ungureanu în timpul liber, în spatele camerelor de filmat?

-Sunt la fel, eu nu joc un personaj.

Cum era Alexandra Ungureanu în copilărie? Cum și când ai îmbrătișat cariera muzicală? Ce piedici ai întâmpinat?

-Cuminte foc și prea timidă. Un copil foarte atașat de familie, fiind sigur la părinți, pus pe învățat și nu foarte sociabil.

Muzica face parte din viața mea de la 6 ani, m-a ajutat foarte mult să mă deschid, să mă cunosc, să am încredere în mine. Piedici au fost de la început, încă mă izbesc de ele. E tare greu să reușești în lumea asta, dar și mai greu să te menții.

Cele mai mari piedici cred că tot singură mi le pun, pentru că încă lucrez la capitolul  încredere  în mine însămi. Dar, calculând cam câți ani sunt în spate, eu zic că sunt pe plus.

“Reversul medaliei există întotdeauna, implicarea excesivă ducând la momente de tensiune”

Ce relație ai cu mama ta? La Asia Express ați avut și momente mai tensionate. În general, cum e relația dintre voi?

Relația noastră a fost dintotdeauna extrem de strânsă, cu multă iubire și grijă, mama punându-mă în centrul universului, până la sacrificiu, astfel încât eu nu puteam înțelege alte familii în care părinții nu procedau la fel cu copiii lor.

Reversul medaliei există întotdeauna, implicarea excesivă ducând la momente de tensiune cu adultul de mai târziu, care vrea să ia decizii de viață trecute prin filtrul personal, dar are și teama de asumare, fiind atât de protejat până atunci.

Dar aceste conflicte există pentru noi toți, și nu știrbesc cu nimic iubirea și inefabilul relației mama-copil.

Este adevărat că ea te trimitea la discotecă în adolescență și tu nu voiai să mergi?

-Cam așa. Deși eram artista clasei, nu eram sufletul petrecerii. Eram o adolescentă timidă și retrasă. Nu-mi plăcea de mine și atunci mă izolam, de teama de a nu fi respinsă de grup.

Alexandra Ungureanu, despre problemele cu acnee: “Am făcut pace cu mine. Mi-am îmbrățișat imperfecțiunile”

Cum te întreții? Faci sport, ții dietă? Problemele cu tenul, despre care s-a scris în presă, le-ai rezolvat? Te-ai confruntat cu o acnee puternică…

-Fac sport, încerc să mănânc echilibrat, mai mult sănătos, decât orientat pe partea de calorii. Aș mai da câteva kilograme jos, dar asta nu înseamnă că nu mă consider o femeie care arată bine, care știe să-și pună atu-urile în evidență.

Am făcut pace cu mine de ceva vreme, în sensul aspectului fizic, mi-am îmbrățișat imperfecțiunile. Asta nu înseamnă că nu fac eforturi mari să încerc să arăt bine, să mă abțin de la bunătăți, deși sunt o gurmandă, merg în saloane, fac tratamente de toate felurile.

Spune-ne un lucru “secret” despre tine pe care fanii tăi nu-l știu.

-Fanii mei știu și lucruri pe care eu le-am zis și le-am uitat (râde – n.r.)

La ce proiecte lucrezi acum și ce planuri de viitor ai în acest sens?

-Anul acesta e despre muzică. Încep în curând o serie de lansări de piese, și în colaborare, și solo.

ADVERTISEMENT