Life

Alexandra Ungureanu, detalii despre Wrs, câștigătorul Eurovision 2022: ”Va molipsi Europa întreagă”

Alexandra Ungureanu a făcut primele declarații după finala Eurovision 2022. Fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are mare încredere în Wrs, cel care va reprezenta România la Torino.
07.03.2022 | 10:00
Alexandra Ungureanu detalii despre Wrs castigatorul Eurovision 2022 Va molipsi Europa intreaga
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre câștigătorul de la Eurovision. Ce părere are despre Wrs. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a oferit detalii despre câștigătorul emisiunii concurs Eurovision, un tânăr în vârstă de 29 de ani, originar din Buzău. Wrs se numește în realitate Andrei Ionuț Ursu și are toate șansele să se claseze pe un loc bun mai departe.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre câștigătorul de la Eurovision. Ce părere are despre Wrs

Alexandra Ungureanu are foarte mare încredere în Wrs și piesa acestuia, intitulată „Llamame”. Artista crede că melodia are toate șansele să cucerească Europa la concursul internațional organizat la Torino, Italia.

ADVERTISEMENT

Solista este convinsă că anul acesta cerințele publicului au fost pe aceeași lungime de undă cu cele ale juraților. În plus, vedeta este convinsă că Wrs, căruia i-a acordat nota maximă în finală, va face un show extraordinar.

„Sunt obosită și copleșită, pentru că am preluat, pe rând, emoțiile fiecărui concurent, pentru că am fost și eu concurentă pentru câteva ediții de Eurovision și știu cât e de greu, cât emoții sunt.

ADVERTISEMENT

E presiune mare. Uneori, concursurile astea sunt foarte ingrate, pentru că e foarte greu să jurizezi voci, personalități și piese. Sunt chestii de factură diferită și dintre atâția buni, doar unul bun câștigă.

Dintotdeauna se vor găsi nemulțumiți, s-a văzut asta după semifinală, a fost așa o apocalipsă în rândul fanilor Eurovision. Se pare că de data asta preferințele juriului au coincis cu cele ale publicului.

ADVERTISEMENT

Merge mai departe o piesă cu potențial mare de hit, cu un show spectaculos și un refren care, sper eu că va molipsi o Europă întreagă”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru wowbiz.ro.

Alexandra Ungureanu, dezamăgită de unii finaliști de la Eurovision

În altă ordine de idei, cântăreața a mai subliniat că a fost dezamăgită de unii dintre artiștii care au performat în finala Eurovision România. Vedeta și-a schimbat preferințele după ce concurenții au cântat pe scenă.

ADVERTISEMENT

Unii au avut emoții și nu s-au descurcat ca la carte, fapt pentru care Alexandra Ungureanu spune că a fost nevoită să se reorienteze. Mulți dintre artiștii pe care miza au cântat slab, artista punând totul pe presiunea din jur.

ADVERTISEMENT