Life

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre mama ei. Ce nu au văzut oamenii la Asia Express

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, sunt prima echipă care părăsește competiția Asia Express 4, de la Antena 1.
01.10.2021 | 08:54
Alexandra Ungureanu dezvaluiri despre mama ei Ce nu au vazut oamenii la Asia Express
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre mama ei. Ce nu au văzut oamenii la Asia Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a făcut dezvăluiri neașteptate despre cea care a adus-o pe lume, cu care a concurat pe Drumul Împăraților, având numai cuvinte de laudă pentru ea.

Fosta concurentă de la Asia Express 4 a precizat că mama sa este luptătoare și ambițioasă, de aceea artista a ales-o tocmai pe ea pentru emisiunea moderată de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Anca Ungureanu se aștepta să fie greu, dar mărturisește că a fost o experiență extraordinară. În plus, susține că înainte de concurs și-a strâns suficientă energie pentru a trece peste probe.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre mama sa cu care a făcut echipă la Asia Express

Câștigătoarea de la „Bravo, ai sti!” a precizat că a rămas șocată, încă din prima zi de filmări, pentru că totul a pornit din senin, trezindu-se cu autocarul plecat și numai cu ghiozdanul în spate.

ADVERTISEMENT

„Mama mea e o luptătoare și o ambițioasă, pentru ea nu există nu se poate, de asta am și pornit în cursă alături de ea. Dar confruntată cu o situație atât de nouă, a reacționat diferit de ce știam eu, și am trăit șoc după șoc.

În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede (râde). Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aș fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coșmar. 

ADVERTISEMENT

A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanență preocupată și de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic și mental, dar eram pe nisipuri mișcătoare.

Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiției și frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri și a ne depăși limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cu ce echipă s-a înțeles cel mai bine Alexandra Ungureanu la Asia Express

Cântăreața și mama sa au rămas uluite de concursul de pe Drumul Împăraților, mărturisind că după emisiune au rămas prietene cu câțiva concurenți de la Antena 1.

Printre participanții preferați de Alexandra și Anca Ungureanu se numără Connect-R, Emi și Cuza. În schimb, vedeta a fost mai rezervată față de Mihai Petre și soția sa, Elwira.

O altă echipă cu care Alexandra Ungureanu nu a interacționat mai deloc la Asia Express este cea formată din Patrizia Paglieri și fiul ei, Franci.

ADVERTISEMENT