Life

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre mama sa: ”I-ar termina pe ruși nervos”

Alexandra Ungureanu este întrebată tot mai des despre mama sa cu care a făcut echipă la emisiunea Asia Express, de la Antena 1. Acum cântăreața a dat din casă.
08.03.2022 | 12:24
Alexandra Ungureanu dezvaluiri despre mama sa Iar termina pe rusi nervos
Alexandra Ungureanu, despre relația cu mama sa. Cântăreața a dat din casă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” are o relație specială cu femeia care a adus-o pe lume. Cunoscuta artistă a făcut mai multe dezvăluiri despre mama sa, care este o persoană puternică și luptătoare.

Alexandra Ungureanu, despre relația cu mama sa. Cântăreața a dat din casă

Alexandra Ungureanu are numai cuvinte de laudă pentru mama sa, Anca, care este învățătoare. Solista este conștientă că femeia este o fire care a rămas în memoria telespectatorilor după participarea la Asia Express.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, artista a mai dezvăluit că locuiește în continuare cu familia, însă abia așteaptă să se mute singură. Vedeta are o casă la care muncește și speră să fie gata înainte de sărbătorile pascale.

„Mama cred că ar rupe tot. I-ar termina pe ruși nervos. Ea este bine. Da, și e cerută peste tot. Dar a zis că nu mai vine cu mine, atâta timp cât mai există o șansă să mă mărit… nu mai vine.

ADVERTISEMENT

Nu, durează. Tot mi se spune că nu e gata. Sper că până în Paște mă mut în casa mea. Acum eu sper ca până se termină războiul să mă mut”, a declarat cântăreața pentru click.ro.

Anca Ungureanu lucrează în învățământ

Anca Ungureanu a dezvăluit la un moment dat că nu a vrut ca fiica sa, Alexandra Ungureanu, să-i fie elevă în cadrul școlii primare, dar a avut grijă să fie extrem de atentă la comportamentul ei. Deși a ieșit la pensie de câțiva ani mama solistei continuă să lucreze în învățământul românesc.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a muncit inclusiv în perioada pandemiei de coronavirus. Legat de relația pe care o are cu celebra sa fiică, Anca Ungureanu a mai subliniat că a încercat să nu intervină în viața personală a vedetei din niciun punct de vedere, chiar dacă sunt foarte apropiate.