Life

Alexandra Ungureanu, impresionată de una dintre concurentele de la Bravo, ai stil. Câștigătoarea sezonului trecut a dat verdictele

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea primului sezon Bravo, ai stil Celebrities, a comentat noua ediție a emisiunii și a dezvăluit cine i-a atras atenția.
11.10.2021 | 18:45
Alexandra Ungureanu impresionata de una dintre concurentele de la Bravo ai stil Castigatoarea sezonului trecut a dat verdictele
Alexandra Ungureanu a vorbit despre noul sezon Bravo, ai stil
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a dezvăluit în exclusivitate pentru Fanatik cine este concurenta din noul sezon Bravo, ai stil Celebritie pe care a remarcat-o cel mai mult până acum.

Câștigătoarea sezonului trecut a spus că urmărește în continuare show-ul și că i se pare destul de diferit față de cel din care ea a ieșit cu coronița de învingătoare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața pe care publicul a putut-o urmări până de curând și la Asia Express spune că există câteva fete pe care le-a remarcat din punct de vedere stilistic, însă una dintre ele iese în evidență în mod deosebit.

Alexandra Ungureanu o place pe Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil: „Știe să-și poarte ținutele”

Departe de a-și dori să influențeze publicul, Alexandra susține că Mădălina Pamfile este cea ale cărei ținute le apreciază foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mult mi-a plăcut până acum, din punct de vedere stilistic, Mădălina Pamfile. Nu știam cine este până să apară în emisiune. Fata a demonstrat că are atitudine și știe să-și poarte ținutele.

E extrem de frumoasă. De fapt, toate sunt foarte frumoase. Uneori mă uit la emisiune și am senzația că este un concurs de Miss”, a declarat  Alexandra Ungureanu pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a spus că și Ruxi i-a atras atenția cu câteva ținute, dar nu reușește să o încadreze deocamdată foarte bine ca personalitate.

„Rux se detașează clar de restul ca apariție, dar are un gen pe care, totuși, nu-l înțeleg. E introvertită, destul de diferită de personajul pe care l-a creat în mediul online, din câte am înțeles. Vine cu chestii destul de îndrăznețe. Problema e că nu le duce până la capăt”, este opinia câștigătoarei Bravo, ai stil despre Ruxi.

ADVERTISEMENT

Ce apreciază până la această oră la concurente este că și-au păstrat până acum decența și nu s-a remarcat niciuna cu jigniri sau situații scandaloase.

Cu cine crede că s-ar înțelege dacă ar concura acum

Cântăreața ne-a spus și cu cine crede că s-ar înțelege bine dacă ar fi acum concurentă. „Cu Anda cred că aș rezona. Suntem colege de breaslă, cumva din aceeași generație. Cred că m-aș înțelege cu toate. Depinde de context, de situațiile care s-ar crea. N-ai de unde să știi până nu ești acolo”, a completat artista.

Strategia pe care o consideră cea mai potrivită pentru câștigarea concursului de modă este focusarea pe ținute cât mai bune, aceasta fiind cea mai importantă armă în opinia ei.

Alexandra se uită cu sufletul la gură și la Asia Express, show în care a participat alături de mama ei. Vedeta spune că vrea să afle de la televizor cine câștigă competiția și că uneori, uitându-se la concurenți, are senzația că parcă nici nu a fost acolo.

Pe lângă concursurile de televiziune în care a participat, muziciana s-a ocupat și de meseria ei și de emisiunea online pe care o are pe canalul de Youtube The Xclusive al postului Kanal D.

Ungureanu lucrează la noi melodii care vor fi scoase în viitorul apropiat. Una dintre colaborările sale îi va surprinde pe fanii ei.

 

ADVERTISEMENT