ADVERTISEMENT
Life

Alexandra Ungureanu, nemachiată. Wow sau bau? Concurenta de la Bravo, ai stil a surprins pe toată lumea – Foto

Autor: Dan Suta | 23.09.2020 | 13:47
Alexandra Ungureanu, nemachiată. Wow sau bau? Concurenta de la Bravo, ai stil a surprins pe toată lumea - Foto
Alexandra Ungureanu, cu machiaj. Foto: Instagram

Alexandra Ungureanu a pășit cu stângul în competiți Bravo, ai stil (din punct de vedere stilistic), iar timiditatea cu care a intrat în horă nu a fost cel mai bun atuu pentru cineva care vrea să câștige concursul de modă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil, s-a prezentat nemachiată pe Instagram

Doar că, pe măsură ce au trecut săptămânile și chiar o stare de urgență peste concurente și peste fanii emisiunii, Alexandra a început să fie tot mai plăcută de telespectatori, devenind fata cea bună, creierul uneia dintre taberele din show, în contrapondere cu Andreea Tonciu.

Cântăreața care a lansat hit-uri de neuitat alături de formația Crush a avut curajul să ne arate fața ei fără strop de machiaj.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat pe pagina personală de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe filmulețe în care se plângea de cât de chinuitoare a fost ziua de filmare de la Bravo, ai stil, unde a trebuit să stea cu mai multe straturi de machiaj pe față, căci se știe că fetele filmează mai multe ediții în aceeași zi.

Alexandra s-a demachiat pentru fanii ei și le-a arătat rezultatul pe Story, oamenii fiind impresionați de cum arată chipul ei fără pic de fond de ten, pudră, ruj sau rimel la ochi.

ADVERTISEMENT

Vedeta folosește produse cosmetice netestate pe animale

„Am ajuns și eu într-un final acasă, coafura semi-rezistă, make-up-ul este, în schimb, ca după o zi de filmare, straturi groase de fond de ten.

Am schimbat mai multe stiluri de make-up. Sincer, abia aștept să îmi fac rutina de curățare și de îngrijire și să mă pun la somn. 

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău să dau jos machiajul, căci foarte frumos mi l-au făcut fetele de la Bravo, ai stil. E așa, pe beauty”, povestește Alexandra Ungureanu pe Instastory înainte să se demachieze.

„Ce bine e! Mă simt fresh. Voi folosi și o spumă de curățare a tenului (n.r.: a dat numele firmei) și îmi place că această firmă nu testează produsele pe animale”, a spus vedeta după ce și-a dat jos mare parte din machiaj.

ADVERTISEMENT
alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu, nemachiată. Foto: Instastory
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!