Life

Alexandra Ungureanu, primele dezvăluiri despre experiența Asia Express: „Am ieșit total din zona de confort”

Alexandra Ungureanu a făcut primele dezvăluiri despre experiența Asia Express. Vedeta a mers pe Drumul Împăraților alături de mama ei.
26.07.2021 | 17:03
Alexandra Ungureanu primele dezvaluiri despre experienta Asia Express Am iesit total din zona de confort
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a făcut primele dezvăluiri despre experiența Asia Express. Cel mai iubit reality show revine din această toamnă pe micile ecrane.

În cadrul unui jurnal video, Alexandra Ungureanu și mama ei au vorbit despre cum a fost pentru ele această experiență. Cântăreața a realizat că lucrurile stau cu totul diferit atunci când show-ul este privit de acasă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că nu și-ar fi imaginat vreodată că poate trăi astfel de momente, dar este fericită că a acceptat provocarea.

Alexandra Ungureanu, primele dezvăluiri despre experiența Asia Express: „Am ieșit total din zona de confort”

Alexandra Ungureanu a vorbit despre experiența trăită la Asia Express. Artista a mers împreună cu mama ei în marea aventură și nu s-ar fi așteptat să aibă vreodată parte de asemenea momente.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut că și-a făcut scenarii de acasă, însă totul este altfel în spatele camerelor, comparativ cu ce se vede pe micile ecrane.

Deși probele sunt dificile și obositoare, Alexandra Ungureanu și mama ei vor să demonstreze că pot face orice și sunt foarte entuziasmate.

ADVERTISEMENT

„Orice scenariu mi l-am făcut acasă despre Asia Express, pe care am urmărit-o atâtea sezoane, credeam că sunt pregătită psihic pentru orice. Ei bine, nu. (…) Aici lucrurile stau cu totul altfel, e o surpriză totală.

Fiecare seară se încheie cu oboseală maximă și simți că nu mai poți. În același timp, ești curios să vezi ce noi provocări urmează a doua zi, cât reușești să mai dai din tine, să faci ce n-ai crezut niciodată. 

ADVERTISEMENT

Știam că o să fac autostopul, dar credeam că sarcina asta va cădea în grija mamei. Am ieșit total din zona de confort. Am început să sar, să dansez, să-mi doresc să stau în cap pe șosea, numai să-i fac să se oprească. 

(…) Absolut senzațional, o situație în care nu m-aș fi văzut niciodată. E un proiect imens, tot ce se întâmplă aici e bine pus la punct.

Mi-aș dori să pot mult mai mult (…) Ne place, îmi doresc s-o țin și pe mama în priză cât mai mult, dar și să o aduc acasă întreagă.

(…) Mi se pare cel mai greu momentul în care noi ne blocăm și credem că nu mai putem deloc. Misiuni sunt în fiecare zi, lucruri de făcut foarte grele…toate au o soluție. Dacă nu, măcar poți să le tratezi cu umor (…) Cu tine ai de lucrat, indiferent de ce obstacole ai în jur”, a declarat Alexandra Ungureanu, în cadrul unui jurnal video pe YouTube.

 

Artista a recunoscut că primele zile au fost foarte dificile și este de părere că nimeni nu trebuie să cadă psihic într-o astfel de situație.

Ce spune mama Alexandrei Ungureanu

Mama Alexandrei Ungureanu a declarat că s-a descurcat la fiecare probă de până acum și nu a clacat niciodată. În ciuda vârstei (68 de ani), aceasta a primit provocarea cu succes și este mândră, oricare ar fi echipa câștigătoare.

„A fost peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Când am plecat, asta mi-am dorit, să pot face față. Până în momentul acesta, eu sunt mândră de mine.

Nu am clacat niciodată într-una dintre aceste confruntări, cu care nu m-am întâlnit până acum”, a declarat mama Alexandrei Ungureanu.

Sezonul patru Asia Express are premiera în această toamnă pe Antena 1. Acest sezon va fi prezentat de Irina Fodor, întrucât Gina Pistol se află în concediu de maternitate.

ADVERTISEMENT