Life

Alexandra Ungureanu, reacție uimitoare la 4 dimineața, după ce a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities

20.12.2020 | 11:15
Alexandra Ungureanu reactie uimitoare la 4 dimineata dupa ce a castigat Bravo ai stil Celebrities
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare Bravo, ai Stil! Celebrities, emisiune difuzată de Kanal D, unde s-au luptat pentru marele premiu mai multe vedete din showbiz.

Artista este cea care a plecat acasă învingătoare, cu o coroană superbă pe cap, dar și cu suma de  100.000 de lei, dar și titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, chiar înainte de afișarea rezultatului televotului, solista a explicat că emisiunea a ajutat-o să se transforme în cea mai bună variantă a ei și este recunoscătoare experienței dobândite pe parcusul celor 100 de ediții.

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea Bravo, ai Stil! Celebrities

„Mulțumesc din suflet! Vă iubesc! Mulțumesc pentru toată dragostea și pentru toată călătoria!”, au fost cuvintele vedetei, rostite imediat după ce a aflat că este marea învingătoare, potrivit Cancan.

ADVERTISEMENT

Mai mult, dovedind cât de mult a însemnat acest lucru pentru ea, solistei i-a pierit somnul și, spre dimineață, a postat un mesaj euforic pe rețelele de socializare.

„Haide că merge și un story la 4 dimineața, când mi-a picat fața absolut de tot, dar nu e ca și cum voi avea somn sau ca și cum eu îmi dau seama că s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Poate la anul o să mă prind exact ce s-a întâmplat. A fost absolut incredibil, a fost una dintre cele mai efervescente seri din viața vieților mele. Am îmbătrânit 200 de ani în fața porților până să aflăm câștigătoarea.

A fost absolut delir. Și frumos. Și m-am prins, băi, sunt norocoasă, sunteți cu mine. Eu mi-am făcut treaba până la un punct, dar de acolo a fost treaba voastră, încrederea voastră și investiția voastră în mine. Iată că nu ne-am dezamăgit unii pe alții, sunt super mega ultra recunoscătoare. Vă iubesc de nu mai pot, m-ați făcut cea mai fericită”, a spus Alexandra ungureanu, la 4 dimineața, după marea finală Bravo, ai stil! Celebrities!.

ADVERTISEMENT

Pe parcusul competiției s-au duelat celebrități ca Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Alexandra Ungureanu, Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Deea Codrea, Bianca Rus, Raluca Tănase, Maria Ilioiu. La câteva voturi distanță de câștigarea titlului de cea mai stilată femeie a fost Theo Rose. Totuși, ea a găsit puterea să zâmbească și a felicitat-o pe Alexandra.

ADVERTISEMENT