Life

Alexandra Ungureanu și Raluca de la Bambi au dat de pământ cu Andreea Tonciu, Bianca Rus și Rona Hartner

29.04.2021 | 16:35
Alexandra Ungureanu si Raluca de la Bambi au dat de pamant cu Andreea Tonciu Bianca Rus si Rona Hartner
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu și Raluca de la Bambi au răspuns provocării de a comenta personajele din showbiz-ul românesc răspunzând unor întrebări destul de incomode.

Cele două foste concurente de la Bravo, ai stil Celebrities au criticat câteva nume din lumea mondenă pentru felul în care se îmbracă ori pentru lipsa talentului lor.

ADVERTISEMENT

Țintele predilecte ale celor două au fost Bianca Rus și Andreea Tonciu, dându-le ca exemplu negativ aproape la fiecare întrebare pe care au primit-o.

Alexandra Ungureanu și Raluca Tănase, critici pentru anumite vedete din România

Alexandra a spus că Bianca Rus nu are ce căuta în showbiz în rolul de cântăreață, pentru că i se pare că nu are deloc voce, dar ar fi o foarte bună actriță.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere showbiz-ul nu e același lucru cu a fi pe scenă. Au fost niște fete care rupeau topurile, dar nu a existat un motiv pentru chestia asta: Cheeky Girls, de exemplu.

Bia Rus are un loc binemeritat în showbiz, dar nu face meseria pe care trebuie să o facă. Ar fi bună de actriță de comedie”, a declarat Alexandra Ungureanu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Raluca Tănase a completat lista persoanelor care nu au ce căuta în lumea vedetelor dându-le exemplu pe Maria Ilioiu și Andreea Tonciu.

Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities a spus ce nu îi place la Andreea Tonciu, pe care a blocat-o pe Instagram după ce a afirmat despre ea că nu are voce: „Nu e deloc diplomată, nu are imaginație și cred că nu e foarte consecventă”.

ADVERTISEMENT

„Pe Rona Hartner nu o înțeleg”

Ungureanu a oferit apoi un alt nume surprinzător, rugată să nominalizeze pe cineva care nu se îmbracă bine din showbiz.

Cântăreața a spus că Rona Hartner are un stil vestimentar pe care ea nu îl agreează, însă o respectă pentru ceea ce face ca artistă.

„Pe Rona Hartner nu o înțeleg. Nu înțeleg ce pune pe ea”, a declarat Alexandra Ungureanu la Teo Show.

 

ADVERTISEMENT