Life

De la Kanal D la Antena 1. Alexandra Ungureanu, vedetă la Asia Express 2021. Neașteptat cu cine face echipă

04.05.2021 | 15:50
De la Kanal D la Antena 1 Alexandra Ungureanu vedeta la Asia Express 2021 Neasteptat cu cine face echipa
Alexandra Ungureanu a bătut palma cu Antena 1și este una dintre vedetele sezonului 4 al emisiunii Asia Express. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Alexandra Ungureanu a semnat cu Antena 1 și va fi una dintre vedetele sezonului Asia Express 2021. FANATIK a aflat cu cine va face echipă artista, dar și când încep filmările pe care echipa de producție a fost nevoită să le tot amâne din cauza pandemiei cu Covid-19. 

Alexandra Ungureanu a prins gustul emisiunilor TV și, după ce a câștigat finala show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, premiul de 100.000 lei şi titlul de “cea mai stilată vedetă din România”, a bătut palma cu Antena 1, pentru un nou proiect în care-i vor fi testate limitele.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Alexandra Ungureanu va fi una dintre vedetele noului sezon Asia Express și va face echipă cu mama sa, Anca.

Alexandra Ungureanu, vedetă în sezonul 4 Asia Express

Filmările pentru sezonul 4 al emisiunii Asia Express vor începe, în cele din urmă, luna aceasta. Echipa de producție a decis să își facă bagajele, să încheie rapid contractele cu mai multe vedete și să reia proiectul pe care a fost nevoită să îl tot amâne din cauza pandemiei generată de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, cea care nu a stat pe gânduri și a acceptat imediat propunerea din partea producătorilor sezonului 4 al emisiunii Asia Express a fost cântăreața Alexandra Ungureanu, care este extrem de nerăbdătoare să pornească la drum, într-o competiție pe care își dorește să o câștige. Și are toate șansele! Alături o va avea pe mama sa, Anca Ungureanu, despre care FANATIK a aflat că este o persoană cu o mână de fier și cu o personalitate destul de puternică, prin prisma meseriei pe care a avut-o, cea de cadru didactic.

“Relaţia cu mama mea este una specială, foarte strânsă, dar nu uşor de gestionat, asa că am simţit nevoia să cânt despre asta. Este o relaţie cu bune şi cu rele, iar pentru cele rele trebuie să ne iertăm reciproc şi fiecare pe sine. Aşa că această piesă a devenit o terapie în sine, cu atât mai mult cu cât mama a fost de acord să apară în videoclip, o experienţă unică“, mărturisea Alexandra Ungureanu, în 2019, când a lansat piesa “Mamuca”, în care a simțit să cânte despre iubirea față de mamă și regăsire.

ADVERTISEMENT

Unde se va filma noul sezon Asia Express

Pentru sezonul 4 al emisiunii Asia Express, vedetele care vor bate palma cu Antena 1 vor filma în Rusia, Turcia și Kazahstan, pe trasee situate în regiuni cum ar fi Sochi, Rize sau Trabzon. Bineînțeles, dacă planul stabilit nu o să sufere alte modificări, din cauza pandemiei.

Filmările vor dura câteva săptămâni și, pe parsursul lor, concurenții vor avea de înfruntat diferențe culturale uriașe, probe și misiuni dificile, fără să li se pună la dispoziție multe resurse. Se pot baza pe bunurile personale care încap într-un rucsac și au ca buget… un euro pe zi cu care să-și satisfacă nevoile primare. Pe TV, emisiunea Asia Express ar urma să fie difuzată din toamnă.

ADVERTISEMENT

Ce vedetă ar putea prezenta Asia Express – sezonul 4 – în locul Ginei Pistol

Proaspăta mămică Gina Pistol o să fie înlocuită și la cârma emisiunii Asia Express, așa cum s-a întâmplat, de altfel, și la Chefi la cuțite. Dacă în show-ul culinar locul i-a fost luat de Irina Fodor, pentru scaunul de la Asia Express discuțiile nu sunt încă definitivate. Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor se află printre cei cu care producătorii emisiunii ar fi avut discuții. 

ADVERTISEMENT