Life

Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă. Ce decizie a luat: „Simt un fior pe care nu l-am mai simțit”

Alexandra Ungureanu începe să regrete că nu a făcut un copil! Cântăreața a mărturisit că în ultima vreme o încearcă gândul de a deveni mamă, iar pentru asta ar avea un plan.
17.05.2022 | 17:20
Alexandra Ungureanu vrea sa devina mama Ce decizie a luat Simt un fior pe care nu lam mai simtit
Alexandra Ungureanu e dispusă să devină mamă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu este o artistă completă. Are faimă, a câștigat un concurs de stil, iar despre cariera ei muzicală nu se mai pune vorba! Cu toate acestea, în ultima vreme, cântăreața e tot mai atrasă de ideea de a avea un copil.

Alexandra Ungureanu ar vrea să înfieze un copil

Până la 40 de ani, Alexandra Ungureanu nu a avut în minte cum ar fi să fie mamă. Muziciana a recunoscut de câteva ori că nu se încadrează în normele tradiționale ale societății, așa că principalele sale rezoluții n-au fost niciodată să se căsătorească și să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, vedeta a început să își schimbe mentalitatea. Alexandra a mărturisit la Teo Show că de fiecare dată când vede un copil simte ceva ce nu a mai simțit niciodată.

Artista spune că încă nu e timpul pierdut pentru a avea un copil biologic, dar nu scoate din ecuație nici posibilitatea de a înfia unul.

ADVERTISEMENT

În interviul acordat la Kanal D, câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities 1 a declarat că pentru ea acest subiect a început să fie unul destul de sensibil. Parcă i s-a activat spiritul matern și îi este teamă că nu ar mai apuca să nască din cauza vârstei.

„Mă uit după copii pe stradă și simt un fior”

„Să știi că e un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum.

ADVERTISEMENT

Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a spus Alexandra Ungureanu la Kanal D.

Vedeta a vorbit despre o serie de alte lucruri, inclusiv despre complexele pe care le are. La nivel fizic, nu mai are nemulțumiri foarte mari, însă există ceva ce o frământă.

ADVERTISEMENT

Alexandra a zis că petrece mult prea mult timp pe rețelele de socializare și îi pare rău că nu mai apucă să citească o carte.

„Mi se pare că nu sunt uneori destul de deșteaptă. Recunosc că poate și din cauza timpului petrecut în social media. Nu am mai apucat să citesc”, a completat cântăreața.

 

 

ADVERTISEMENT