News

Doi frați din Alexandria s-au trezit cu o sacoșă plină cu bani pe parbriz. Gestul pe care l-au făcut ulterior

A plouat cu bani pe o stradă din Alexandria. Doi frați s-au trezit pe parbrizul mașinii cu o sacoșă cu peste 50.000 de lei. Banii fuseseră uitați pe un autovehicul.
30.01.2022 | 19:21
Doi frati din Alexandria sau trezit cu o sacosa plina cu bani pe parbriz Gestul pe care lau facut ulterior
ADVERTISEMENT

Moment inedit pe o stradă din Alexandria, unde este 50.000 de lei, în bancnote de la 1 leu la 200 de lei, au zburat apoi la propriu printre mașinile din trafic.

Se pare că o sacoşă cu bani, care fusese uitată pe parbrizul unui autovehicul, a alunecat în stradă unde a fost călcată de o mașină. Ulterior, bancnotele s-au împrăștiat peste tot.

ADVERTISEMENT

Doi frați care se aflau în trafic au asistat la episodul neașteptat. Conform paginii de Facebook Alexandra, Teleorman, Romania 2.0, frații peste mașina cărora au căzut bani din cer s-au apucat sa strângă toate bancnotele. Cei doi n-au apucat însă să-l ateționeze pe cel care pierduse sacoșa.

Doi frați din Teleorman s-au trezit în trafic cu o sacoșă cu 50.000 de lei pe parbrizul mașinii

Foto: Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0

“Degeaba au dat flash-uri și claxoane, că păgubitul..dus a fost. In secunda doi, sacoșa plină de bani a zburat, din cauza vitezei, de pe parbriz, și a ajuns pe strada, iar peste ea a trecut o alta mașină, care a făcut ca pe jos să se împrăștie sute de bancnote, de la 1 leu până la 200 de lei.

ADVERTISEMENT

In total: 50.200 ron, adica peste jumatate de miliard lei vechi”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

Cei doi tineri s-au apucat să strângă bancnotele de pe jos și au predat banii primului echipaj de poliţie întâlnit.

ADVERTISEMENT

Cum a fost identificat posesorul sumei de bani

Pe baza descrierii autoturismului, dar si a unei facturi din sacoșă, care nu avea însă legatură cu suma de bani, a fost identificat pagubitul.

Primele informații indică faptul că păgubitul ar fi patronul unui depozit din Alexandria, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Cei doi frați din Teleorman au mai returnat o dată o sumă mare de bani

În trecut, unul dintre frați a găsit într-un restaurant o haină plină cu bani.

”Apartinea unui individ bine ametit, care vanduse in aceeasi zi o…padure. Si atunci a returnat banii fara sa ia un leu din ei.

Cei doi spun ca oricine ar trebui sa procedeze la fel, si sa nu se bucure de banii pierduti de altcineva”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook Alexandra, Teleorman, Romania 2.0

ADVERTISEMENT